DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība
1
1

Jaunā EPALE vietne ir pieejama lietošanai

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

EPALE – Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma - aicina iepazīties ar projekta jauno vietni - atjaunotā platforma savu darbību uzsāka 2021. gada 14. aprīļa pievakarē. Jaunās mājaslapas galvenais uzdevums ir padarīt EPALE platformu ātrāku, vienkāršāku, vieglāk pārvaldāmu, satura ziņā bagātīgāku un daudz ērtāku tās lietotājam.

Vietnei tika ieviests modernāks, kompaktāks izskats, mainīts galvenās sadaļas izkārtojums un radīti vairāki jauni rīki. Četras galvenās izvēlnes sadaļas tagad ir „Tavs ieguldījums”, „Sadarboties”, „Mācīties” un „Mana EPALE”.

Sadaļa „Tavs ieguldījums” attiecas vienīgi uz saturu, un šeit var atrast tādas apakšdaļas kā Emuāri, Ziņas un Kopienas stāsti.

Sadaļā „Sadarboties” pieejams Partneru meklēšanas rīks, Prakses kopiena un Sadarbības telpa.

Sadaļā „Mācīties” ir apkopoti plaši izglītības materiālu resursi, bet sadaļā „Mana EPALE” – reģistrēta lietotāja personalizētais EPALE saturs un informācijas panelis.

EPALE  Latvijas komanda aicina reģistrēties jaunajā vietnē ikvienu izglītības nozares pārstāvi. Reģistrēta lietotāja statuss ļaus publicēt savu saturu, komentēt un piekļūt visiem platformas materiāliem. Turklāt populārāko ierakstu autoriem EPALE -- Latvija ir sagatavojusi īpašus suvenīrus.

Sekojiet informācijai, lai būtu lietas kursā par jaunākajām EPALE aktivitātēm!

Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” nodrošina EPALE darbību latviešu valodā, veicinot nacionālā satura veidošanu, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem kā valsts mērogā, tā arī starptautiski.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI