DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

13. aprīlī notiks EPALE organizētais vebinārs “Netiķete jeb interneta etiķete”

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

EPALE – Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma - aicina noskatīties šā gada pirmo EPALE Latvija komandas rīkoto vebināru "Netiķete jeb interneta etiķete". Vebinārs norisināsies otrdien, 13. aprīlī, plkst. 11.00 - 12.30 tiešsaistē, EPALE Facebook kontā un Youtube kanālā.

Vebinārā būs iespēja uzzināt par aktuāliem profesionālās un privātās dzīves aspektiem, kas cieši saistīti ar netiķetes jeb interneta etiķetes ievērošanu. Vebināru vadīs Jana Trahimoviča, protokola un etiķetes eksperte un pasniedzēja. Ekspertei ir profesionālā maģistra grāds sociālajās zinātnēs un sociālo zinātņu maģistra grāds politikas zinātnē, viņa ir protokola un etiķetes pārzinātāja ar vairāk nekā 15 gadu profesionālo pieredzi šajā jomā. 

Attālinātā darba laikā, kad ikdienā tik ierastas kļuvušas tiešsaistes sapulces, konferences un saziņa virtuālajā vidē, ir svarīgi atcerēties, ka etiķetes likumi un pieklājība nekur nav pazuduši. Vebinārs būs pieejams skatīšanai bez maksas. Vairāk par vebināru lasiet: https://epale.ec.europa.eu/lv/content/vebinars-par-netiketi-0.

Sekojiet informācijai un uzziniet par jaunākajām EPALE aktivitātēm!

Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” nodrošina EPALE darbību latviešu valodā, veicinot nacionālā satura veidošanu, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem kā valsts mērogā, tā arī starptautiski.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI