DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Norēķinies par rehabilitācijas pakalpojumiem ar apdrošināšanas karti

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sociālās integrācijas valsts aģentūra (turpmāk – SIVA), rūpējoties par savu darbinieku un klientu ērtībām, ir noslēgusi sadarbības līgumus jau ar divām apdrošināšanas kompānijām – ADB “Gjensidige” Latvijas filiāli un “Seesam Insurance AS” Latvijas filiāli – par ātrāku un ērtāku norēķināšanos, izmantojot informācijas sistēmu “SmartMedical”, par klientam sniegtajiem rehabilitācijas pakalpojumiem.

Informācijas sistēmas “SmartMedical” izmantošana SIVA klientiem, kuriem ir kāda no augstāk minēto kompāniju veselības apdrošināšanas polisēm, sniegs iespēju veikt ātrākus un ērtākus veselības apdrošināšanas norēķinus, izmantojot apdrošināšanas darījumu apstrādi tiešsaistē, ko nodrošina automatizēta atlīdzību pieprasījumu apstrāde, kas aprēķina sniegtā rehabilitācijas pakalpojuma seguma summu un pacienta piemaksas apjomu. Izmantojot šo informācijas sistēmu, tiks iegūts īsāks polišu apstrādes un norēķinu noformēšanas laiks, kā arī precīza piemaksu kalkulācija.

SIVA ir uzsākusi sarunas arī ar citām apdrošināšanas kompānijām par iespējamo sadarbību informācijas sistēmas “SmartMedical” izmantošanā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI