DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. decembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

“Ziemas Gaismas dārzs” rīkotāji aicina uz pasākumu doties ar sabiedrisko transportu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Lauma Strazdiņa

Lai neradītu liekas neērtības, maģiskās pastaigas “Ziemas Gaismas dārzs” rīkotāji aicina nedēļas nogalē – piektdien un sestdien uz LU Botāniskajā dārzā notiekošo “Ziemas Gaismas dārzu” doties ar sabiedrisko transportu.

“Mēs gaidām šajā nedēļas nogalē daudz apmeklētājus un “Ziemas Gaismas dārza” pastaigu maršruts tos visus spēs uzņemt, taču jārēķinās, ka auto stāvvieta pie LU Botāniskā dārza Kandavas ielā 2 nav milzīga,” stāsta LU Botāniskā dārza direktors Uldis Kondratovičs.

Pasākuma rīkotāji aicina apmeklētājus uz krāsainās pasakas piedzīvojumu doties ar sabiedrisko transportu – pie LU Botāniskā dārza pietur 1. un 5. tramvajs, 9. un 25. trolejbuss, kā arī autobusi Nr. 4, 4z, 21, 37, 38, 39, 41, 46, 54.

Atgādinām, ka “Ziemas Gaismas dārza” apmeklējumam jārēķina aptuveni stunda, dārzā izvietoti vairāk kā 20 gaismas objekti, pieejama silto dzērienu tirdzniecības bodīte. Palmu māja “Ziemas Gaismas dārza” darbošanās laikā ir slēgta. 

Gaismas instalācijas “Ziemas gaismas dārzā” ir izveidojuši Latvijā un aiz mūsu valsts robežām pazīstami šovu, koncertu, izrāžu un instalāciju gaismu mākslinieki - Andrejs Dubkovs (Lumen Art Division), Kristaps Bunga (RJK), Raivo Rozenbriks un Normunds Bļasāns (Kompānija NA), Oskars Plataiskalns (Dekorāciju darbnīca), Jānis Pētersons (Artistic), Toms Rota (Forevent), Kalvis Kampenuss (3S), Kārlis Kaupužs (Latvijas Nacionālā Opera un Balets), Harijs Zālītis (Dailes teātris, RJK), Oskars Timbars (GaCo), Artis Vilks (Untitled Originals), Jānis Bukovskis un Reinis Smiltenis (Those Guys Lighting).

“Ziemas Gaismas dārzs” būs pieejams skatītājiem Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā Kandavas ielā 2, Rīgā, katru vakaru no plkst. plkst. 17.00 līdz plkst. 22.00. 24. un 31. decembrī Ziemas Gaismas dārzs būs slēgts. Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā “Biļešu Servisa” kasēs un interneta veikalā, kā arī pie ieejas Ziemas Gaismas dārzā. Biļešu cena 5 eiro, bērniem līdz 6 gadu vecumam, kā arī 1. un 2. grupas invalīdiem – ieeja bez maksas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI