DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

LIDA Juristu dienas Liepājā, Saldū, Jelgavā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Iekšlietu darbinieku arodbiedrība (LIDA) turpina iesākto projektu  Juristu dienas. Tikšanās ar interesentiem Juristu dienu ietvaros 2019.gada aprīlī notiks:

  • 24.aprīlī Liepājā, Bāriņu ielā 3, no plkst. 10:00 līdz 15:00;
  • 25. aprīlī Saldū, Jelgavas ielā 9 (zālē) no plkst. 11:00 līdz 15:00;
  • 26. aprīlī Jelgavā, Pētera ielā 5  (zālē) no plkst. 10:00 līdz 14:00.

LIDA juristi klātienē sniegs konsultācijas arodbiedrības biedriem un citiem Iekšlietu ministrijas sistēmas un Ieslodzījuma vietu pārvaldes darbiniekiem, atbildēs uz interesējošajiem jautājumiem, kā arī sniegs informāciju par LIDA darbību.

Savukārt, lai veicinātu biedru izpratni saistībā ar dienesta gaitu regulējošo normatīvo aktu saturu, LIDA juriste Alise Rozīte uzsākusi publikāciju sērijas sagatavošanu par tēmu Iekšlietu ministrijas sistēma s iestāžu un Ieslodzījuma vietu pārvaldes amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dienesta gaitas likums. 

 Turpmāk Juristu dienas notiks arī citās Latvijas pilsētās.

Par LIDA īsumā: LIDA ir 2010. gadā dibināta arodbiedrība, kas apvieno Iekšlietu ministrijas sistēmas iestādēs un Ieslodzījuma vietu pārvaldē nodarbinātos.  Kopš 2017. gada LIDA ir Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) dalīborganizācija un kopš 2019.gada dalīborganizāciju EuroCop1. Šobrīd LIDA ir lielākā un aktīvākā arodbiedrība Latvijā valsts iekšējās drošības nodrošināšanā nodarbināto jomā, kas sevī apvieno vairāk kā 2800 biedrus. 

1 Eiropas Policijas Konfederācijas, ir Eiropas valstu tiesībsargājošo iestāžu darbinieku arodbiedrību organizācija (https://www.facebook.com/EuroCopOrg/)

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI