DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. jūlijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

Aicina uzņēmumus pieteikties uz platību nacionālajā kopstendā izstādē „Gulfood 2019”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aicinām pieteikties pārtikas uzņēmumus dalībai 2019.gada starptautiskajā izstādē Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE), “Gulfood 2019”, kas notiks Dubaijā nākamā gadā no 17.-21.februārim. Šī izstāde neprasa liekus komentārus, tās popularitāte garantē aizpildītas platības, gaidītāju rindas un lielu apmeklētāju pieplūdumu. AREI starptautisko pārtikas izstāžu kopstendu projekts piedāvā iespēju Latvijas pārtikas uzņēmumiem strādāt Latvijas nacionālajā kopstendā, kas atradīsies galvenajā hallē blakus lielvalstu kopstendiem (Čīli, Ameriku, Brazīliju, Lielbritāniju, Indiju, Japānu, u.tml.).

Uzņēmumam ir iespēja pieteikties uz 8,5 m2 lielu platību aprīkotā nacionālajā kopstendā. Viena kvadrātmetra neaprīkotas platības maksa ir 558 EUR (+ PVN 21%).  Papildus obligātā maksa ir dalībnieka reģistrācija, ieraksts Internetkatalogā un apdrošināšana, kas kopā izmaksās 763 EUR katram dalībniekam.

Ja vēlaties garantēt sev vietu kopstendā, jāaizpilda pielikumā pievienotā pieteikuma forma un de minimis veidlapa. Ieskanēti un parakstīti dokumenti jāsūta, adresējot Andrai Ūdrei (andra.udre@arei.lv) līdz š.g. 6.augustam. Oriģināls jānosūta pa pastu vai jāiesniedz personīgi Rīgā, Struktoru ielā 14, LV-1039.

Katram izstādes dalībniekam tiek nodrošināts kopīgs un vienots, pilnībā aprīkots stends- dizains, būve, uzņēmuma produkcijas paraugu vitrīna, 1 info lete, 1 bāra krēsls, apspriežu galds ar 4 krēsliem, atkritumu tvertne, grīdas segums, koplietojama virtuve ar noliktavu, stenda tīrīšana, elektrības pieslēgums, uzņēmuma nosaukuma logo uz sienas un letes, kā arī ekspozīcijas produktu transports uz izstādi.

Izstāde “Gulfood” ir viena no pasaules vērienīgākajām pārtikas ražotāju izstādēm, šogad tā notiks jau 24.reizi un to ik gadus apmeklē, vairāk kā 97 tūkstoši nozares profesionāļi. Pieci tūkstoši dalībnieku prezentēs savu produkciju astoņos pārtikas sektoros, kopā aizņemot 1miljonu kvadrātmetru platības.

Sīkāku informāciju par izstādi iespējams saņemt izstāžu rīkotājsabiedrības mājas lapā: www.gulfood.com.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI