DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. maijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes

Pēc VIENOTĪBAS pieprasījuma Satiksmes un transporta lietu komitejā skatīs jautājumu par ielu remontdarbu organizāciju Rīgā

VIENOTĪBA
Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīt, 16. maijā, plkst. 12:00 notiks Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas sēde, kurā, pēc VIENOTĪBAS frakcijas priekšsēdētāja Viļņa Ķirša ierosinājuma, skatīs jautājumu par ielu remontdarbu organizāciju Rīgā.

 “Rīgas domes plānotie ielu remontdarbi šovasar būšot vēl apjomīgāki nekā pērn, un Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs publiski ir paudis, ka šajā vasarā galvaspilsētā būs jārēķinās ar krietni lielākiem sastrēgumiem, prognozējot, ka nākamajos gados būšot vēl sliktāk. Pamatojoties uz šo informāciju un ņemot vērā negatīvo ielu remontdarbu organizēšanas pieredzi iepriekšējos gados, esmu pieprasījis uz Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas  sēdi sagatavot detalizētu informāciju par plānotajiem ielu remontdarbiem, plānotajiem darbu izpildes termiņiem un rīcību, lai nepieļautu iepriekšējo gadu kļūdas remontdarbu organizēšanā. Vēlamies pārliecināties, ka remontdarbu organizatoriskā puse nekaitēs satiksmes dalībnieku drošībai un ērtībai,”  pauž Vilnis Ķirsis.

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas sēdē kā ziņotājs par šiem jautājumiem ir noteikts Satiksmes departamenta direktora p.i. Emīls Jakrins.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI