DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. martā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

LVĢMC saņēmis ISO 9001:2015 kvalitātes vadības sistēmas standartu

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
VSIA Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) turpina sniegt augstas kvalitātes pakalpojumus dažādās ar vidi saistītās jomās, ko apliecina nesen iegūtais, pasaulē pazīstamākais kvalitātes vadības standarts ISO 9001. Šāds sertifikāts uzņēmumam piešķirts kopš 2004. gada, kas nozīmē, ka LVĢMC regulāri iziet neatkarīgu auditoru pārbaudi, un apstiprina izveidotās pārvaldības sistēmas efektivitāti.

Ieviešot un, sertificējot kvalitātes vadības sistēmu, kas atbilst ISO 9001 standartam, LVĢMC nodrošina nemainīgi labu kvalitāti saviem pakalpojumiem, kā arī būtiski palielina savu konkurētspēju.

Starptautiskajiem un vietējiem klientiem un sadarbības partneriem LVĢMC iegūtais sertifikāts apliecina uzņēmuma augstos standartus vides monitoringā, hidrometeoroloģisko prognožu un brīdinājumu sagatavošanā un sniegšanā. LVĢMC sniedz informāciju par vides kvalitāti, stāvokli un to ietekmējošiem faktoriem, piemēram, meteoroloģijas, hidroloģijas, ģeoloģijas, radiācijas, ķīmisko vielu sagatavošanu, bīstamo un radioaktīvo atkritumu apsaimniekošanu kā arī nodrošina siltumnīcefekta gāzu reģistra darbību.

 "Iegūtais sertifikāts apliecina, ka Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra darbinieki ir efektīvi strādājuši, lai attīstītu un uzturētu kvalitātes vadības sistēmu. Tas ir arī starptautiskā līmenī atzīts simbols, kas pierāda, ka mūsu uzņēmuma vērtības ir ilgtspējīga darbība, uzticamība un izcilība," sacīja valdes loceklis Jānis Lapiņš.

Par VSIA "Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs" partneri sertifikācijas procesā tika izvēlēts SIA "Bureau Veritas Latvia".

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI