DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. aprīlī, 2013
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Pašvaldībām pasniegs Radošuma balvas

Publicēts pirms 11 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (turpmāk - VARAM) valsts sekretāra vietniece reģionālās attīstības jautājumos Ilona Raugze 2013.gada 18.aprīlī pasniegs Radošuma balvas tām pašvaldībām, pašvaldību iestādēm vai pašvaldību kapitālsabiedrībām, kas savā ikdienas darbā īsteno radošus risinājumus teritorijas ekonomiskās aktivitātes veicināšanai, identitātes stiprināšanai un sadarbības ar iedzīvotājiem uzlabošanai.

Radošuma balva pašvaldībām tiks pasniegta jau otro reizi trīs kategorijās - republikas pilsētu un lielo novadu, novadi ar iedzīvotāju skaitu virs 5500 un novadi ar iedzīvotāju skaitu zem 5500. Šogad šai balvai tika saņemti 20 pieteikumi.

I.Raugze atzīst "Balvas laureāti ir rūpīgi izvēlēti, izvērtējot risinājumu oriģinalitāti un atbilstību vietējām vajadzībām, integrētu pieeju, resursu izmantošanas efektivitāti un ietekmi uz vietējo sabiedrību. Balvu ieguvušās pašvaldības kalpos par piemēru, iedrošinot arī citas Latvijas pašvaldības rīkoties radoši un gudri, nodrošinātu kvalitatīvus un sasniedzamus pakalpojumus, radītu pievilcīgu vidi dzīvošanai un uzņēmējdarbības veikšanai".

Radošuma balvas pasniegšana un radošās darbības nedēļa "radi!2013" atklāšanas pasākums notiks Hedas mājā Andrejsalā, Andrejostas ielā 10, Rīgā, plkst.13:00.

Plašāka informācija par "radi!2013" norisi pieejama mājaslapā: www.radilatvija.lv

Sabiedrisko attiecību nodaļa
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija
Tālr.67026533
E-pasts: prese@varam.gov.lv
www.varam.gov.lv 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI