NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
03. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Dienas fakts
TĒMA: Tieslietas
1
13
1
13

Februāris – oficiālā izdevēja jubilejas mēnesis

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Latvijas Vēstnesis

Februāris valsts kapitālsabiedrībai “Latvijas Vēstnesis” ir svētku mēnesis – 2. februārī uzņēmums un tā darbinieki svin valsts oficiālā izdevēja dzimšanas dienu. Ir pagājuši jau 27 gadi, kopš 1993. gadā tika nodibināts “Latvijas Vēstnesis”.

Valsts uzņēmums “Latvijas Vēstnesis” dibināts 1993. gada 2. februārī. Savukārt 25. februāris ir diena, kad pirms 27 gadiem klajā nāca pirmais oficiālā izdevuma – laikraksta “Latvijas Vēstnesis” – numurs. Kā laikraksts tas iznāca 20 gadus, bet kopš 2013. gada oficiālais izdevums turpina pastāvēt tikai elektroniskā formātā un ir pieejams tīmekļa vietnē www.vestnesis.lv.

“Latvijas Vēstneša” misija vēl joprojām ir cieši saistīta ar Latvijas Republikas Satversmes 90. panta “Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības” īstenošanu.

Valsts kapitālsabiedrība iedzīvotājiem nodrošina divas valsts vietnes – oficiālo izdevumu un sistematizētus tiesību aktus interneta vietnē www.likumi.lv –, kā arī divus specializētos portālus: likumu skaidrojumu portālu (“LV portāls”) un žurnālu “Jurista Vārds”.

Šodien, 2019. gada 3. februārī, visi uzņēmuma darbinieki kārtējo reizi sanāca kopā, lai atzīmētu “Latvijas Vēstneša” nu jau pagājušo (oficiālais svētku datums bija 2. februāris) jubileju. Šajā svinīgajā dienā tika pateikts paldies visiem, kas palīdzējuši mums būt tādiem, kādi esam šodien, arī mūsu lasītājiem – par jautājumiem, ieteikumiem un izrādīto uzticību informācijai, kuru sniedzam.

Lai “Latvijas Vēstnesim” ilgi un laimīgi!

Labs saturs
13
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI