DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. novembrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

Demokrātijas akadēmija piedāvā īpašu kursu NVO sektora spēcināšanai

Demokrātijas akadēmija aicina 2023. gada 24. novembrī no plkst. 10.00 līdz 13.00 nevalstisko organizāciju pārstāvjus uz īpaši viņiem veidotu tiešsaistes mācību kursu, kura mērķis ir stiprināt NVO sektora specifiskās zināšanas un prasmes, kas nepieciešamas efektīvai darbībai pilsoniskajā jomā. 

Biedrības “Latvijas Lauku forums” izpilddirektores p. i. Zane Seredina: “Pilsoniski aktīva sabiedrība ir demokrātiskas Latvijas valsts pamatvērtība. Mūsu un Jūsu darbs, iesaiste, līdzdalība un līdzatbildība veido sabiedrību un valsti. Šīs tiešsaistes mācības paredzētas tieši NVO sektora pārstāvjiem, lai paplašinātu zināšanas un prasmes, lai spēcinātu organizācijas kapacitāti, attīstītu stratēģisko domāšanu un spēju reaģēt uz pārmaiņām.”

Programma ietvers vairākas tēmas un lekcijas, kas sniegs izpratni un prasmes šādās jomās:

  1. "Pilsoniskās sabiedrības atbildība un vērtības" (Lektore: Daiga Gargurne, biedrības “Latvijas Lauku forums” Padomes priekšsēdētāja un biedrības "SATEKA" valdes priekšsēdētāja);
  2. "Kas ir mans pārdodamais resurss?" (Lektore: Anete Tīrmane, Biznesa inkubators);
  3. "Kāda ir NVO nozīme krīžu situācijās?" (Lektore: Inese Vaivare, biedrības "Latvijas platforma attīstības sadarbībai" LAPAS direktore);
  4. "Kā komunicēt pārmaiņas, ko MĒS radām?" (Lektore: Regita Zeiļa, biedrības "Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija" direktore).

Reģistrācija: www.ej.uz/llfnvomacibas

Lai piedalītos šajā mācību kursā, interesentiem ir jāpiesakās līdz 23. novembrim, plkst. 18.00, ņemot vērā, ka vietu skaits ir ierobežots, aicinām pieteikšanos neatstāt uz pēdējo brīdi. Kursa norise tiks īstenota ZOOM platformā. Jautājumu gadījumā, lūdzu, sazinieties pa tālruni +371 28 646 934 vai e-pastu: gints.jankovskis@laukuforums.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI