DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. septembrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Nodrošinās apkuri visiem rīdziniekiem

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jaunajā apkures sezonā AS RĪGAS SILTUMS pēc pieprasījuma nodrošinās apkuri visiem rīdziniekiem, laikam paliekot vēsākam. Lai veicinātu raitu apkures pieslēgšanu, AS RĪGAS SILTUMS aicina ēku apsaimniekotajos izvērtēt siltumsistēmu tehnisko stāvokli, veikt nepieciešamos energotaupības pasākumus un savlaicīgi plānot apkures uzsākšanu.

AS RĪGAS SILTUMS valdes priekšsēdētājs Ilvars Pētersons: “Šajā ģeopolitiski saspringtajā laikā siltumapgādes uzņēmums ir apņēmies nodrošināt apkuri visiem rīdziniekiem pēc pieprasījuma. Uzņēmums ir vienkāršojis apkures pieslēgšanas nosacījumus, lai ikvienam klientam būtu iespējama apkures sezonas uzsākšana. Aicinām uz konsultācijām klientus, kurās speciālisti dalīsies zināšanās energotaupības jautājumos un sniegs padomus, kā tehniski sakārtot siltumapgādes sistēmas un veiksmīgāk pieslēgt apkuri.

Ceram, ka mūsu speciālistu zināšanas palīdzēs ekonomēt siltumu un rīdzinieku finanšu līdzekļus.”

Šajās dienās AS RĪGAS SILTUMS vadība tikusies arī ar SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” vadību, lai vienotos par plānu savlaicīgai apkures pieslēgšanai rīdzinieku mājokļos.

Dati liecina, ka klienti nesteidz pieslēgt apkuri. Šobrīd apkure ir pieslēgta ap 400 ēkām, kas ir 6% no kopējā ēku skaita. Tas ir mazāk nekā pērn.

AS RĪGAS SILTUMS pateicas klientiem, kas savlaicīgi norēķinās par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem. Siltumapgādes uzņēmums saražo vien 30% Rīgai nepieciešamā siltuma, bet lielāko daļu – 70% iepērk. Tādēļ ir svarīgi savlaicīgi norēķināties ar enerģijas piegādātājiem, lai nodrošinātu nepārtrauktu un drošu siltumapgādi visā Rīgā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI