DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents: SEPLP uzdevums ir rūpēties par viedokļu daudzveidību un augstiem kvalitātes standartiem

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valsts prezidents Egils Levits šodien Rīgas pilī tikās ar Sabiedrisko plašsaziņas līdzekļu padomi (SEPLP) - Jāni Siksni, Sanitu Upleju-Jegermani, Jāni Eglīti, lai pārrunātu nesen izveidotās padomes paveikto un plānotos uzdevumus. 

Valsts prezidents uzsvēra, ka SEPLP galvenais uzdevums, veidojot nākamā gada sabiedrisko pasūtījumu un strādājot pie sabiedrisko mediju apvienošanas koncepcijas, ir rūpēties, lai sabiedriskie mediji spētu piedāvāt viedokļu daudzveidību un uzturētu augstus kvalitātes standartus žurnālistikā. Tādējādi sabiedrisko mediju darbība palīdz stiprināt Latviju kā tiesisku, nacionālu un demokrātisku valsti.

SEPL priekšsēdētājs Jānis Siksnis atzīmēja, ka vairs nedrīkst atļauties par zemu novērtēt kvalitatīvu, uzticamu mediju nozīmi un vilcināties ar resursu ieguldīšanu to attīstībā. Ja netiks ieviests neatkarīgs un prognozējams Latvijas Radio un Latvijas Televīzijas finansēšanas modelis, tad arī vienota sabiedriskā medija izveidošana nedos pozitīvu rezultātu daudzveidīga un augstvērtīga satura attīstībā, teica J. Siksnis.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI