DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. augustā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Robežšķērsošana

5. augusts uz valsts robežas un iekšienē

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 5. augustā, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 36 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti 29 robežpārkāpēji, tajā skaitā uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi konstatēti 16 ārzemniekiem. Grebņevas, Silenes, Pāternieku un Lidostas “Rīga” robežkontroles punktā konstatēti deviņi Gruzijas, trīs Krievijas, divi Baltkrievijas, viens Ukrainas un viens Latvijas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus (nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās laiks, pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās laiks) Šengenas zonas valstīs. Lietvedība administratīvā pārkāpuma lietās netika uzsākta.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti vienam Gruzijas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu sešām personām – trīs Krievijas, vienam Lietuvas, vienam Baltkrievijas un vienam Ukrainas pilsonim.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI