DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. janvārī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicinām uzņēmējus piedalīties LTRK Zemgales Biznesa kluba pirmajā pasākumā Pļaviņās

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Zemgales reģionālā nodaļa sadarbībā ar AS Swedbank un Pļaviņu pilsētas pašvaldību aicina uzņēmējus reģistrēties un apmeklēt šī gada pirmo Zemgales biznesa kluba pasākumu, kas notiks 24. janvārī Kriškalnos, 1. maija ielā 6, Aiviekstes pagastā, Pļaviņās.

Pirms Zemgales Biznesa kluba notiks LTRK Zemgales padomes sēde, lai pārrunātu aktualitātes reģionā. Pēc tam par aktualitātēm Pļaviņu novadā stāstīs domes priekšsēdētājs Aigars Lukss, bet pēc tam ar uzrunu par reģionālo reformu uzstāsies Aizkraukles novada domes priekšsēdētājs Leons Līdums. LTRK Politikas daļas direktora vietnieks Jānis Lielpēteris stāstīs par biedrības aktualitātēm 2020.gadā.

LTRK viceprezidente Elīna Rītiņa prezentēs LTRK izstrādātos pamatprincipus nodokļu sistēmas evolūcijai, kā arī aicinās klātesošos diskutēt par dzirdēto, lai, apkopojot ierosinājumus, turpinātu darbu pie detalizētāku nodokļu politikas instrumentu izstrādes. “LTRK ir būtiski nodokļu jautājumus izdiskutēt ar uzņēmējiem visā Latvijā, jo viedokļi un situācijas mēdz atšķirties. Aicinām aktīvi iesaistīties un paust idejas, lai kopējiem spēkiem sasniegtu to, ka Latvijas uzņēmējdarbības vide kļūtu konkurētspējīgāka un pievilcīgāka,” saka LTRK viceprezidente E. Rītiņa.

Pēc diskusijas AS Swedbank biznesa klientu apkalpošanas menedžere Linda Hauka stāstīs par piecām tendencēm, kas nākamajos piecos gados ietekmēs biznesu, savukārt dzirdēto kopsavilkumā apkopos pasākuma vadītājs LTRK Zemgales padomes priekšsēdētāja vietnieks Vitālijs Upenieks.

Vakara daļā ieeja ar ielūgumiem, kur ar prezentāciju “Vadītājs un Mileniālis: Kurš gūs panākumus?” uzstāsies īpašs viesis Šveices Institut für Biostruktur-Analysen AG Baltijas pārstāvniecības vadītājs, Sertificētu Structogram® un Triogram® neiropsiholoģijas Master trainer Gatis Ulinskis.

Dalību Zemgales Biznesa klubā iespējams pieteikt, rakstot e-pastu jelgava@chamber.lv. Vietu skaits un ielūgumu skaits vakara pasākumam ierobežots.

LTRK janvāra sākumā noslēdza vienošanos ar AS Swedbank par 38 reģionālo biznesa klubu rīkošanu visā Latvijā, tostarp arī desmit Zemgales biznesa klubiem lielākajās Zemgales pilsētās.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI