DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. novembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

ES mājā 7. decembrī notiks Adventes rotājumu veidošanas darbnīca

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 7. decembrī, no plkst. 12.00 līdz 13.30 Eiropas Savienībās mājā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā notiks mākslas un kultūras centra “Nātre” radošā darbnīca, kurā varēs izgatavot Adventes rotājumus mājai. Piedalīties aicinātas ģimenes ar bērniem un ikviens interesents.

Iepazīstot sociālās uzņēmējdarbības ideju un iespējas, kopā ar mākslas un kultūras centra “Nātre” komandu darbnīcā varēs izgatavot durvju vainadziņus un enģelīšus – mājas un Ziemassvētku egles rotāšanai. Radīsim ko skaistu kopā!

Vainadziņus gatavosim no otrreiz pārstrādātām lietām (linu maisiem un reklāmas materiāliem). Ikviens radošās darbnīcas dalībnieks varēs darināt vienu vainadziņu vai eņģeli. Visi materiāli nodrošināti. Taču, ja vēlaties, varat ņemt līdzi arī savus krāsainos žurnālus, reklāmas materiālus vai rotājumus, lentas.

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bez maksas. Vietu skaits darbnīcā ir ierobežots, tāpēc aicinām tai pieteikties iepriekš: 
https://forms.gle/pXxbMeS27a9iY69Y9.

Kultūras un mākslas centrs “Nātre” misija ir laikmetīgās mākslas popularizēšana. Uzņēmums domā ilgtermiņā un rada preces, pakalpojumus un notikumus ar pievienoto vērtību, darbā iesaistot gan dažādu paaudžu cilvēkus, gan cilvēkus ar invaliditāti. “Nātre” mākslinieki, dizaineri, fotogrāfi, video meistari un pedagogi rīko kultūras un mākslas pasākumus, radošās darbnīcas un meistarklases, svētku noformējumu.

Darbnīca veidota sadarbībā ar Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociāciju.



Par sociālo uzņēmējdarbību

Sociālā uzņēmējdarbība ļauj risināt sociālās problēmas ar biznesa instrumentiem – uzņēmumi ražo preces vai sniedz pakalpojumus ar mērķi risināt sociālu problēmu, nevis ar mērķi gūt finansiālu labumu uzņēmuma īpašniekiem. Līdz 2022. gadam Latvijā sociālās uzņēmējdarbības uzņēmumu atbalstam pieejams ES grantu finansējums 12 miljonu eiro apmērā.

Programmu īsteno Labklājības ministrija un ALTUM:
https://www.altum.lv/lv/pakalpojumi/biznesa-uzsacejiem/socialas-uznemejdarbibas-programma/par-programmu/

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI