DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Līgatnes dabas takās ieejas biļetes turpmāk varēs iegādāties arī tiešsaistē

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ejot līdzi laikam un padarot Līgatnes dabas taku apciemošanu ērtāku, turpmāk ieejas biļetes dabas takās būs iespējams iegadāties arī tiešsaistē, tādējādi samazinot laiku, kas  tiek pavadīts gaidot rindā ieejas biļetes iegādei.

Biļetes elektroniskā formā var iegādāties “Biļešu Servisa” interneta vietnē un, dodoties uz Līgatnes dabas takām, iegādātā biļete izdrukātā veidā vai savā mobilajā tālrunī jāuzrāda pie ieejas.

“Sagaidot zelta rudeni un lielu apmeklētāju plūsmu, esam ieviesuši šo jauninājumu, lai samazinātu rindas, kas rudenī nedēļas nogalēs reizēm veidojas diezgan lielas. Jāatgādina, ka joprojām ieeja bez maksas ir ne tikai pirmsskolas vecuma bērniem, politiski represētajiem, bet arī daudzbērnu ģimenēm,” pauž Līgatnes dabas taku vadītāja Inta Lange.

Līgatnes dabas takas ir viens no populārākajiem objektiem Gaujas Nacionālajā parkā, un ik gadu to apmeklē vidēji 45 līdz 50 tūkstoši viesu. Patlaban Gaujas senlejas nogāžu gravu takās, dabiskā meža ainavā vērojamas dažādas savvaļas dzīvnieku sugas – aļņi, lapsas, lāči, stirnas, jenotsuņi, lūši, mežacūkas, vāveres un citi zīdītājdzīvnieki, kā arī putni – ūpji un pūces.

Baudot daudzveidīgu atpūtu dabā, ir iespēja uzkāpt 22 metrus augstajā skatu tornī, vērot neskartas dabas ainavas un klinšu un gravu ieskauto Gaujas senleju, ieturēties kādā no piknikam paredzētajām vietām, kas izvietotas teritorijā, izbaudīt sajūtu taku, kā arī fizisko aktivitāšu un rotaļu vietu bērniem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI