DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
02. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
6
6

“3+ Ģimenes kartes” īpašnieki saņems atlaides Kuldīgas peldbaseinā un vieglatlētikas manēžā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

26. septembra Kuldīgas novada Domes sēdē apstiprināts priekšlikums “3+ Ģimenes kartes” īpašniekiem piešķirt 50% atlaidi Kuldīgas peldbaseina un vieglatlētikas manēžas apmeklējumiem.

Latvijas Goda ģimenes apliecība “3+ Ģimenes karte” ir valsts veidota atbalsta programma daudzbērnu ģimenēm, kurās aug trīs un vairāk bērnu vecumā līdz astoņpadsmit gadiem, kā arī pilngadīgas personas, kuras nav sasniegušas 24 gadu vecumu, ja tās iegūst vispārējo, profesionālo vai augstāko izglītību.

“3+ Ģimenes kartes” īpašnieki, uzrādot personu apliecinošu, turpmāk varēs izmantot visus Kuldīgas peldbaseina pakalpojumus ar 50% atlaidi. Pakalpojuma klāstā ietilpst peldbaseina apmeklējums, pirts, sāls istabas un džakuzi apmeklējums. Tāpat “3+ Ģimenes kartes” īpašnieki ar 50% atlaidi varēs doties uz Kuldīgas vieglatlētikas manēžu. Atlaide attieksies gan uz sporta zāles, gan trenažieru zāles apmeklējumu.

Kuldīgas novada sporta skolas vadītājs Agris Kimbors informē, ka tuvākajā laikā gan peldbaseinā, gan manēžā tiks izvietotas draudzīga uzņēmuma atpazīšanas zīmes, kas liecinās par atbalstu šīs programmas dalībniekiem. Ar visu “3+ Ģimenes kartes” piedāvājumu spektru iespējams iepazīties mājaslapā www.godagimene.lv.

Labs saturs
6
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI