DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. augustā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Piena paku regate ar jauniem izaicinājumiem ienāk Jelgavas centrā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Elīna Gaile

Radoši, amizanti un jautri jau 17 reizi Jelgavā, 31. augustā, pulcēsies atraktīvākās draugu kompānijas, demonstrējot savu izdomu Eiropā vienīgajā piena paku laivu regatē. Šogad spraigos sacensību notikumus vērosim pašā pilsētas centrā uz Driksas upes. Jaunā pasākuma norises vieta būs kā izaicinājums sacensību dalībniekiem, tā arī lieliska iespēja atbalstītājiem vēl tuvāk novērtēt unikālos peldlīdzekļus. 

“Baltais” Piena paku laivu regates pasākumu centrālā norises vieta būs Pasta sala, kur sacensību dalībniekus un pasākuma viesus sagaidīs īsta zemūdens valstība – “Neptūns”, “Nāru pludmale”, “Piena pils” un daudzas citas aizraujošas aktivitātes visai ģimenei.

31. augustā pasākumu programmu Pasta salā atklāsim pulksten 15.00 ar vērienīgo peldlīdzekļu prezentāciju, bet jau pulksten 16 dodoties pretī jauniem izaicinājumiem piena paku plosti pirmoreiz ieņems kursu uz Driksas ūdeņiem. Skatītājus aicinām spraigos sacensību notikumus vērot no J. Čakstes bulvāra, kā arī no Driksas kreisā krasta, Pasta salā. Savukārt, no pulksten 17 jaunajā brīvdabas koncertzālē “Mītava” par svētku noskaņu parūpēsies grupas “Sub Scriptum”, “Pērkons” un  “Dakota”. Detalizēta pasākuma programma: ŠEIT

PIESAKIES  “BALTAIS PIENA PAKU LAIVU REGATEI”!

Piena paku laivu regate ir sacensības kurās komandas ne vien sacenšas ātrumā, bet arī demonstrē savu radošumu un saliedētību. Jautrāku pasākumu padara tas, ka laivas var tikt darbināta tikai ar cilvēka spēka palīdzību. Domājot par nerealizētā iepakojuma otrreizēju izmatošanu un vienlaicīgi atbalstot vienu no atraktīvākajiem pasākumiem Jelgavā, galveno būvmateriālu, katrai komandai piešķirot vismaz 2000 piena pakas, nodrošina  AS “Tukuma Piens”.

Piesaki savu komandu līdz 25. augustam, pieteikuma anketu meklē ŠEIT. Dalība pasākumā bezmaksas.

Detalizētāks noteikumu apraksts  ŠEIT.

31. augustā kopā ar piena paku laivu regati Hercoga Jēkaba laukumā svinēsim un palutināsim vēderus 19. Piena, Medus un Maizes svētkos, bet skvērā aiz kultūras nama uzzināsim kā parūpēties par savu veselību 3. Labsajūtas festivālā “ESI”. Tāpat svētku laikā norisināsies dažādas sporta aktivitātes, bet jau no 9.30 uz Jelgavas ūdeņiem par Latvijas čempiona titulu cīnīsies labākie SUP airētāji.

Pasākumu organizē Jelgavas pilsēta un pašvaldības iestāde “Kultūra” sadarbībā ar AS “Tukuma Piens”.

Aktuālāko informāciju par pasākuma norisi meklē www.festivali.jelgava.lv un JPPI “Kultūra” sociālo tīklu kontos: Facebook ; Instagram.

Pasākuma apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēts, reproducēts un izplatīts bez ierobežojuma

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI