DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. martā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

Aicina pieteikt pretendentus balvai „Cilvēka izaugsmei Latvijā”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Pilsoniskā alianse sadarbībā ar ASV vēstniecību Latvijā un Amerikas Tirdzniecības palātu Latvijā  izsludina pieteikšanos balvu konkursam „Cilvēka izaugsmei Latvijā”. Balvas mērķis ir veicināt Latvijas iedzīvotāju izglītību, veselību un labklājību un izcelt sociālās atbildības iniciatīvas.

“Mēs meklējam cilvēkus un organizācijas, kuras ar savu neatlaidīgo darbu un ieguldījumu ir veicinājušas labklājību un izaugsmi valstī. Mēs vēlamies, lai labie darbi tiek novērtēti un būtu lielisks piemērs citiem,” Latvijas Pilsoniskās alianses direktore Kristīne Zonberga aicina ikvienu palūkoties sev apkārt un ar balvu konkursa palīdzību izgaismot līdzcilvēku labos darbus.

Pieteikumus nominācijām aicinām iesniegt četrās kategorijās: sociālā atbildība - filantropijaizcils ieguldījums izglītībā,  izcils ieguldījums veselībā un labklājībā un izcils ieguldījums Latvijas nākotnē. Pretendentus balvas saņemšanai var izvirzīt jebkura fiziska vai juridiska persona, izņemot pati sevi.

Pieteikumu balvu konkursam var iesniegt elektroniski, aizpildot pieteikuma formu: https://ej.uz/BalvaCilvekaIzaugsmei līdz 2019. gada 31. maijam, pieteikumā iekļaujot informāciju par balvas pretendentu, pretendenta iniciatīvas aprakstu, mērķi un rezultātu, kā arī vismaz vienu atsauksmi.

19. septembrī balvu svinīgā ceremonijā pasniegsim jau sesto gadu pēc kārtas , kuras laikā godināsim iedvesmojošus Latvijas cilvēkus, organizācijas un uzņēmumus par ieguldījumu cilvēka izaugsmē. Konkursa uzvarētāji saņems tēlnieces Olgas Šilovas veidoto skulptūru „Asns” un  goda diplomu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI