DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. novembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Aicinām uz stāstu vakaru „Stāsti par vietām, lietām un cilvēkiem”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada 20.novembrī plkst. 17:30, Ziemeļvalstu Ministru padomes birojā, Marijas ielā 13/3 (Berga Bazārs), Rīgā, notiks stāstu vakars „Stāsti par vietām, lietām un cilvēkiem”, kurā piedalīsies stāstnieki no Zviedrijas un Latvijas.

Stāstu stāstīšana un stāstu klausīšanās mums bijusi līdzās kopš cilvēces pirmsākumiem. Stāstu vakarā „Stāsti par vietām, lietām un cilvēkiem” viesosies stāstniece un projekta „Leģendu zeme” vadītāja Mega Nomgorda (Meg Nömgård) no Zviedrijas, stāstniece un titula “Stāstnieku ķēniņiene” ieguvēja Inita Šalkovska un Latvijas Universitātes Literatūras, folkloras un mākslas institūta zinātniskais asistents Aldis Pūtelis no Latvijas. Stāstu vakaru vadīs tradicionālās kultūras biedrības „Aprika” vadītāja un Latvijas stāstnieku asociācijas valdes locekle Māra Mellēna.

Pasākums notiks latviešu un angļu valodās, bet stāsti tiks stāstīti latviešu, angļu un zviedru valodās.

Pasākuma norisi atbalsta Ziemeļvalstu Ministru padomes birojs Latvijā, Ziemeļvalstu rakstnieku pārrobežu sadarbības programmas (Nordic Writers Crossing Borders), Baltijas jūras valstu padome (BJVP) sadarbībā ar UNESCO Latvijas Nacionālo komisiju un Zviedrijas vēstniecību Latvijā.

Mega Nomgorda viesojoties Latvijā, apmeklēs Jelgavas pilsētas bibliotēku, Jelgavas Amatu vidusskolu, Pilsrundāles bibliotēku, Latvijas Kultūras akadēmiju un piedalīsies III Latvijas Stāstnieku konferencē “Stāsti par lietām, vietām un cilvēkiem”, kas notiks 22.novembrī Latvijas Universitātes bibliotēkā.

Lai iegūtu vairāk informācijas par stāstnieku vakaru, lūdzam kontaktēties ar Ziemeļvalstu Ministru padomes biroja Latvijā padomnieci Ievu Hermansoni, ieva@norden.lv, tel. 28682639.

https://www.facebook.com/events/327791824470252/

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI