DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. jūnijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Mālpilī notiks Jaunsardzes sporta spēles

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 14. līdz 16. jūnijam Mālpilī, Sporta ielā 1, stadionā pie Mālpils sporta centra notiks Jaunsardzes sporta spēles, kurās piedalīsies 444 jaunsargi no visas Latvijas vecumā no 12 līdz 21 gadam.

Sporta spēļu mērķis ir veicināt fizisko sagatavotību un sporta attīstību Jaunsardzē, noskaidrot labākās komandas, noteikt spēcīgākos sportistus jaunsargu vidū, kā arī veikt jaunsargu atlasi Nacionālo bruņoto spēku un Baltijas karavīru sporta spēlēm.

Kopumā jaunsargi sacentīsies 14 sporta veidos – gan individuālajos, gan komandu, un trīs vecuma grupās tiks sadalīti 42 medaļu komplekti.

14. jūnijā plkst. 18.45 no Mālpils sporta centra Jaunsardzes sporta spēļu dalībnieki un viesi dosies gājienā uz Saules kalnu, kur notiks pasākums komunistiskā genocīda upuru piemiņai. Plkst. 20.00 Mālpils sporta centra laukumā tiks atklātas Jaunsardzes sporta spēles.

15. jūnijā jaunsargi sacentīsies strītbolā, minifutbolā, florbolā, pludmales volejbolā, virves vilkšanā, modernajā trīscīņā, orientēšanās prasmē, pneimatiskajā šaušanā un citos sporta veidos.

16. jūnijā norisināsies finālsacensības, kā arī spēka un izturības daudzcīņa. Savukārt plkst. 13.40 Mālpils sporta centra laukumā sāksies Jaunsardzes sporta spēļu noslēguma un apbalvošanas ceremonija. Sporta spēļu dalībniekus un uzvarētājus sveiks Latvijas Valsts prezidents Jaunsardzes patrons Raimonds Vējonis un aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis. Ar savu piemēru jaunsargus turpmākajiem sasniegumiem iedvesmos un pasniegs balvas NBA kluba Sanantonio “Spurs” spēlētājs Dāvis Bertāns.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI