DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. maijā, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes

“No sirds Latvijai”: Mēs uzrunājam visas nacionalitātes, kas šeit dzīvo mierā, lai vairotu Valsts labklājību un Tautas bagātību!

Partija “No sirds Latvijai”
Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 12.maijā, notika politiskās partijas “No sirds Latvijai” Kongress. Kongresā tika sniegts pārskats par valdes, Ētikas un Revīzijas komisiju darbību, kā arī notika partijas priekšsēdētāja, valdes, Ētikas un Revīzijas komisiju vēlēšanas. Par partijas priekšsēdētāju atkārtoti tika ievēlēta Inguna Sudraba. Partijas valdē strādās Normunds Grostiņš, Sanda Skorrano, Liāna Ulmane, Daina Verveiko, Andrejs Jonkins, Frančeska Ģēvele, Indra Lintiņa-Lučka, Gatis Skurba un Gints Gābers.

Kā norādīja partijas priekšsēdētāja Inguna Sudraba: " Partijas jaunā attīstības fāze dabiski pieprasa jaunas idejas, prasmju un zināšanu pilnveidošanu partijas aktīvistu un valdes vidū. Mēs esam ielikuši savas partijas pamatus, arī sienas ir gatavas, un spāru svētki jau nosvinēti. Nu kārta nākamajiem meistariem – tiem, kuri liks mūsu mājai jumtu un krāsos sienas. Varbūt viņiem nāksies arī ielikt vietā kādu vētras izrautu ķieģeli vai salabot plūdos cietušu grīdu. Katrā ziņā – darba būs daudz. Jo mūsu māja būs kā viesmīlības un labestības sala, uz kuru mēs aicināsim daudzus cilvēkus – tos, kuri mums ticēs, tos, kuri būs gatavi ar mums kopā radīt vidi, kurā realizēt savus sapņus un kurā celt un lolot mūsu māju – mūsu Latviju”.

Partijas biedri sestdien diskutēja par padarīto un turpmāko stratēģiju gaidāmajās 13.Saeimas vēlēšanās.

Kongresā pieņemtajā rezolūcijā partijas “No sirds Latvijai” biedri apstiprināja, ka ir: Stipru cilvēku pret valdošo eliti noskaņota partija, kas darbu dara no Sirds.

Partijai nav pieņemams, ka lēmumi tiek pieņemti, izkalpojoties svešām varām, nevis Latvijas iedzīvotājiem, ka lēmuma pieņēmējiem Latvijas Tautas intereses nav pirmajā vietā, ka Tautas bagātība tiek izsaimniekota, bet cilvēki grimst nabadzībā, ka cilvēkiem ir jāpamet sava Dzimtene.

“No sirds Latvijai” ir gatava to mainīt atjaunojot nacionālo un ekonomisko pašnoteikšanos, atgūstot Tautas ticību sev un ceļot Tautas pašapziņu, aizstājot pierobežas buferzonu ar plaukstošu uzņēmējdarbības vidi, tankus ar trešo un ceturto bērnu ģimenē, iebiedēšanas politiku ar cieņpilnu saprašanos.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI