DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. maijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes

VIENOTĪBA prasa sasaukt Satiksmes un transporta lietu komitejas ārkārtas sēdi par ielu remontdarbu organizāciju Rīgā

VIENOTĪBA
Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

VIENOTĪBAS Rīgas domes frakcijas priekšsēdētājs Vilnis Ķirsis vērsies pie Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētāja Vadima Baraņņika ar prasību nekavējoties sasaukt ārkārtas sēdi par apjomīgajiem ielu remontdarbiem Rīgā.

“Rīgas domes plānotie ielu remontdarbi šovasar būšot vēl apjomīgāki nekā pērn, un Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs publiski pauda, ka šajā vasarā galvaspilsētā būs jārēķinās ar krietni lielākiem sastrēgumiem, prognozējot, ka nākamajos gados būšot vēl sliktāk. Pamatojoties uz šo informāciju un ņemot vērā iepriekšējo negatīvo ielu remontdarbu organizēšanas pieredzi iepriekšējos gados, aicinu sasaukt Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas ārkārtas sēdi par šovasar plānotajiem ielu remontdarbiem. Vēlamies pārliecināties, ka remontdarbu organizatoriskā puse nekaitēs visu satiksmes dalībnieku drošībai un ērtībai,” pauž Vilnis Ķirsis.

Viņš lūdz uz sēdi sagatavot detalizētu informāciju par plānotajiem ielu remontdarbiem, plānotajiem darbu izpildes termiņiem un iecerētajām darbībām, lai nepieļautu iepriekšējo gadu kļūdas remonta darbu organizēšanā. Kā ziņotāju par šiem jautājumiem V.Ķirsis lūdz uzaicināt Satiksmes departamenta direktora p.i. Emīlu Jakrinu.

VIENOTĪBAS Rīgas domes frakcijas priekšsēdētājs uzsver, ka gadījumā, ja ārkārtas sēde netiks sasaukta saprātīgā termiņā, viņš aicinās opozīcijas deputātus sasaukt Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas ārkārtas sēdi.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI