DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. augustā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Aicina pieteikties Baltic Bonus programmas atbalstam

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) uzsāk iesniegumu pieņemšanu Baltic Bonus programmā, lai atbalstītu Latvijas zinātnieku un uzņēmēju sadarbību pētniecības un inovācijas projektos ar partneriem no Baltijas valstīm un Baltijas jūras reģiona Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīm.

Pieteikumus finansiālā atbalsta saņemšanai var iesniegt Latvijas zinātniskās institūcijas, kas reģistrētas Zinātnisko institūciju reģistrā vai Uzņēmumu reģistrā reģistrētie mikrouzņēmumi, mazie un vidējie uzņēmumi, kuri kopā ar sadarbības partneriem no Baltijas valstīm vai Baltijas jūras reģiona ES dalībvalstīm - Zviedrijas, Somijas, Dānijas, Vācijas un Polijas - ir izstrādājušas vai īsteno pētniecības vai inovācijas projektus.

Šogad maksimālais atbalsta apmērs projektam ir 2500 eiro, ko var saņemt, ja atbalstam pieteiktajā projektā ir sadarbības partneris vai partneri no Baltijas valstīm. Projektam, kurā ir iesaistīts partneris vai partneri no Baltijas jūras reģiona ES dalībvalstīm, būs pieejams atbalsts 1500 eiro apmērā.

Uz programmas atbalstu var pretendēt projekts, kas iesniegts kādā no ES un to izpildinstitūciju administrēto programmu vai ierosmju projektu konkursā, kas ir bijuši atvērti 2015., 2016. vai 2017. gadā un kura novērtējums sasniedzis konkursā noteiktā kvalitātes sliekšņa vērtību.

Baltic Bonus programmas atbalstu projektiem piešķirs, ievērojot iesniegumu iesniegšanas secību VIAA, kā arī Baltic Bonus programmai pieejamā finansējuma apmēru 2017. gada valsts budžetā. Pēc šo finanšu resursu pilnas apguves, VIAA pārtrauks iesniegumu pieņemšanu 2017. gadā, par ko paziņos savā mājaslapā. Vairāk informācijas par Baltic Bonus programmu pieejama VIAA mājaslapā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI