DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. septembrī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes

Saeimas priekšsēdētājas Ināras Mūrnieces apsveikums 1. septembrī – Zinību dienā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Evija Trifanova, LETA

No sirds sveicu visus skolēnus un studentus, skolotājus un pasniedzējus 1. septembrī – Zinību dienā! Jo īpaši sveicieni pirmklasniekiem, viņu mammām un tētiem, kā arī pirmo kursu studentiem! Skolas laiku, gadiem ritot, atceramies kā ļoti īpašu. Tas ir pieaugšanas, zinību un arī dzīvesgudrības apgūšanas laiks, kad iemācāmies sadarbību, biedriskumu, draudzību.

Vēlu, lai, sākot jauno mācību gadu, gan skolu solos, gan augstskolu auditorijās piepildās cerības iegūt jaunas zināšanas, jaunas iespējas un jaunus panākumus. Lai veidojas labas attiecības ar klasesbiedriem un lai skolotāji ir savu audzēkņu uzticamākie padomdevēji!

Tiekšanās pēc izglītības, visiem vienlīdzīgas iespējas mācīties un augstvērtīgs izglītības saturs Latvijai ir ļoti svarīgi. Ne mazāk svarīga ir audzināšana, kas veido fizisko, ētisko un intelektuālo pamatu, nosakot visu tālāko cilvēka dzīves un darba gaitu.

Lai izdodas mūsu bērnus skolot par patstāvīgi domājošiem, radošiem un aizrautīgiem cilvēkiem! Tad arī nākotnes profesijas izvēle būs mērķtiecīga, interese par zinībām – dziļa un vēlme sasniegt izcilību – nozīmīgs motīvs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI