DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. maijā, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Jaunsargi pārbaudīs spēkus «Vīru spēlēs 2015»

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
23. maijā no plkst. 8:00 līdz 17:30 Valsts robežsardzes koledžas lauku mācību centrā «Janopole» Rēzeknes novadā notiks Rekrutēšanas un Jaunsardzes centra Jaunsardzes departamenta 2. novada nodaļas jaunsargu «Vīru spēles 2015».

Sacensībās piedalīsies 80 jaunsargi vecumā no 16 – 19 gadiem. Sacensību mērķis ir  paaugstinātas grūtības apstākļos pārbaudīt jaunsargu sagatavotību dažādās disciplīnās, pilnveidot un nostiprināt jaunsargu fiziskās un militārās iemaņas, izkopt prasmi strādāt komandā, veicināt jaunsargu piederības apziņu valstij, kā arī veidot draudzīgas attiecības jaunsargu vienību starpā un noskaidrot spēcīgākās jaunsargu komandas novada nodaļā.

Kopējais sacensību distances garums būs apmēram 5 km. Jaunsargiem kontrolpunktos būs jāveic dažādi uzdevumi ― šaušana ar pneimatiskajiem ieročiem, granātas mešana mērķī, pirmās palīdzības sniegšana, šķēršļu pārvarēšana, triecienšautenes AK-4 izjaukšana un salikšana, orientēšanās apvidū ar karti un kompasu u.tml.

Sacensības organizē Rekrutēšanas un Jaunsardzes centra Jaunsardzes departamenta 2. novada nodaļa sadarbībā ar Valsts robežsardzes koledžu.

Papildu informācija: J. Lelis, Rekrutēšanas un Jaunsardzes centra Jaunsardzes departamenta 2. novada nodaļas vadītājs, tālr. 26166063, e-pasts: juris.lelis@rjc.gov.lv

Vineta Žilinska,
Rekrutēšanas un Jaunsardzes centra
sabiedrisko attiecību speciāliste

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI