DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Šodien
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīgas Jāņa Šteinhauera vidusskolā atklāts daudzfunkcionāls sporta laukums  

Publicitātes foto

Pirmdien, 28. oktobrī, Rīgas Jāņa Šteinhauera vidusskolas teritorijā, Slokas ielā 49A, atklāts daudzfunkcionāls sporta laukums ar futbola laukumu, skrejceļiem, spēka trenažieriem, tāllēkšanas sektoru un citu sporta veidu trenēšanās iespējām.  

“Rīgas Jāņa Šteinhauera vidusskola šajā gadā piedzīvo grandiozas pārmaiņas, jo ar šā mācību gada sākumu skola ieguva jaunu nosaukumu un šodien atklājam daudzfunkcionālu sporta laukumu. Šo sporta laukumu gaida vismaz kopš 2003. gada. Tāpat šajā gadā tiek veikti skolas siltināšanas darbi, kas ietvers arī jumta nomaiņu un jaunu fasādi. Šī ir viena no strauji augošākajām skolām Rīga, tāpēc tās labiekārtošana ir īpaši svarīga. Sporta laukumi pie skolām nozīmē uzlabojumus arī apkaimē, jo tie ir pieejami arī apkaimju iedzīvotājiem pēc mācību stundām. Pašvaldība mērķtiecīgi raugās dažādu tautas sporta veidu attīstīšanā skolu ietvaros, kas nozīmē, ka vide tiek pielāgota maksimāli dažādiem sporta veidiem," norāda Rīgas vicemērs Edvards Ratnieks. 

Skolas teritorijā izbūvēts futbola laukums (66x34 metri), divi multifunkcionālie laukumi, skrejceliņš ar trīs joslām, tāllēkšanas sektors, ielu vingrošanas rīki, āra spēka trenažieri, galda spēles (teniss un tekbols), bērnu rotaļu laukums.  

Skolas teritorijā veikti arī teritorijas labiekārtošanas darbi – izbūvētas ģērbtuves, WC un dežuranta modulis, atjaunots segums, uzstādīti soliņi ar un bez atzveltnēm un atkritumu urnas. Teritorijā pieejamas arī velonovietnes, skeitbordu un skrejriteņu turētāji, kā arī velo remontstacija. Skolas teritorijā labiekārtotas saimniecības zonas, izbūvēts žogs, ierīkots apgaismojums un videonovērošana, kā arī atjaunots zāliens.  

Kopējā labiekārtotā teritorija – 23 266 m2. 

Kopējais finansējums āra sporta infrastruktūras izveidei Rīgas Jāņa Šteinhauera vidusskolas teritorijas labiekārtošanai bija 2 093 927 eiro (ar PVN).  

Darbus veica pilnsabiedrība “CES Group”. Būvuzraudzību veica Rīgas pašvaldības Īpašuma departaments.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI