DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. oktobrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Ministru prezidente Evika Siliņa godina Latvijas paraolimpiešus

FOTO: Gatis Rozenfelds, Valsts kanceleja

Ceturtdien 10. oktobrī, Ministru prezidente Evika Siliņa tikās ar Latvijas paraolimpiskās delegācijas dalībniekiem, kuri pārstāvēja valsti 2024. gada Parīzes paraolimpiskajās spēlēs. Pasākumā piedalījās Latvijas paraolimpiskās komandas sportisti, Latvijas Paralimpiskās komitejas pārstāvji un citi Latvijas delegācijas dalībnieki.

Ministru prezidente Evika Siliņa uzsver: “Lepojos ar mūsu paraolimpiešu sniegumu Parīzes paraolimpiskajās spēlēs. Jūsu starti un panākumi sagādāja daudz prieka un lepnuma pilnu mirkļu mums visiem. Viens nav cīnītājs, un šķēršļus vieglāk pārvarēt kopā ar komandu. Mūsu sportistu uzvaras ir neatlaidīgu pūļu un komandas darba rezultāts. Tāpēc pateicos treneriem un ikvienam, kas sniedzis atbalstu, lai mūsu sportisti varētu sasniegt izcilus rezultātus un izcīnīt četras medaļas Parīzes paraolimpiskajās spēlēs. Novēlu, lai nākamie starti ļauj sasniegt jaunas virsotnes un gūt jaunas uzvaras!”

Parīzes paraolimpiskajās spēlēs startēja astoņi Latvijas sportisti. Latvijas sportisti ieguva trīs zelta medaļas un vienu sudraba medaļu. Divas zelta medaļas izcīnīja jātnieks Rihards Snikus, zelta medaļu ieguva arī šķēpmetēja Diāna Krūmiņa, savukārt sudraba medaļu – diska metējs Aigars Apinis. Latvija līdz šim piedalījusies deviņās vasaras un trīs ziemas paraolimpiskajās spēlēs, kopā izcīnot 24 medaļas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI