DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Šodien
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

REA aicina uz vebināru "Apkures sistēmas izvēle un pieejamais valsts atbalsts apkures sistēmas nomaiņai" 

Trešdien, 9. oktobrī, plkst.11.00-12:00 Rīgas enerģētikas aģentūras (REA) rīko tiešsaistes semināru  “Apkures sistēmas izvēle un pieejamais valsts atbalsts apkures sistēmas nomaiņai”.  

Vebinārā varēs uzzināt, kādu apkures veidu izvēlēties Rīgā, ņemot vērā teritoriālo zonējumu un spēkā esošos noteikumus. Tiks analizētas dažādas apkures iespējas, piemēram, krāsns, gāzes vai centrālā apkure, kā arī to ekonomiskais izdevīgums atbilstoši Rīgas domes saistošajiem noteikumiem Nr. RD-24-260-sn.  

Papildus tam, vebinārā tiks sniegta informācija par valsts atbalsta programmām, kas veicina fosilā kurināmā apkures sistēmu nomaiņu uz videi draudzīgākām alternatīvām, piemēram, granulu katliem, siltumsūkņiem un saules kolektoriem. Tiks apskatīts arī atbalsts saules paneļu un vēja ģeneratoru iegādei, pieslēgumiem centralizētajai siltumapgādei, kā arī elektromobiļu un ārēji lādējamu hibrīdauto iegādei. 

Vebināram var pieteikties jebkurš interesents, aizpildot pieteikuma formu tiešsaistē: https://events.teams.microsoft.com/event/ef806a09-c249-42e8-8f1b-a29675214c54@782bc6c2-7514-4fdc-9d30-d67e678af931. Dalība vebinārā ir bez maksas. Reģistrētie dalībnieki savā e-pasta adresē saņems piekļuves saiti tūlīt pēc reģistrēšanās un atgādinājumu stundu pirms pasākuma. Dalībniekiem (pēc pieprasījuma) izsniegts semināra apmeklējuma apliecinājums.  

REA ir izveidojusi atbalsta punktu – vienas pieturas aģentūru, kurā daudzdzīvokļu ēku iedzīvotāji var iegūt visaptverošu informāciju par iespējām atjaunot savu mājokli. Iedzīvotāji var saņemt informatīvu atbalstu visos ēku atjaunošanas posmos – sākot no idejas, pirmajām ēkas kopsapulcēm un dzīvokļu īpašnieku biedrības dibināšanas, līdz ēkas būvniecības darbu pabeigšanai, tostarp, par projektu vadību un līdzfinansējuma piesaisti ēku atjaunošanas programmās.  

Ja rodas jautājumi, aicinām sazināties ar REA: tālr. 67012437, 29444448 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI