DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. jūnijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Eiropas Savienība

Eiropas vēlēšanu video “Balso!” skatīts vairāk nekā 504 miljonus reižu

Noslēdzoties Eiropas Parlamenta vēlēšanu kampaņai, institucionālās kampaņas īsfilma “Balso!”, kurā uzsvērta balsošanas nozīme demokrātijas aizsardzībai, sasniegusi 504 miljonus skatījumu.

Parlamenta vēlēšanu kampaņas galvenajā audiovizuālajā materiālā vecāka gadagājuma iedzīvotāji no dažādām ES dalībvalstīm, tostarp Latvijas, nākamajām paaudzēm stāsta liecības par demokrātiju un uzsver, ka demokrātiju un balsošanu nedrīkst uzskatīt par pašsaprotamu.

Īsfilmu var noskatīties šeit.

Papildus 504 miljoniem skatījumu (dati, kas apkopoti līdz 2. jūnijam) sociālajos plašsaziņas līdzekļos, straumēšanas platformās, savienotajā televīzijā un mobilajos displejos, vēlēšanu īsfilma dažādos formātos (4 minūšu dokumentālā filma un īsāki 30 sekunžu, 15 sekunžu un 6 sekunžu klipi) demonstrēta arī televīzijas kanālos visā Eiropā un dažādos pasākumos, piemēram, futbola stadionos.

EP vēlēšanu kampaņas otrais posms “Balso! Neļauj citiem lemt tavā vietā” ietvēra daudzpusīgu vēlētāju informēšanu, tostarp plašsaziņas līdzekļu pasākumus, digitālās kampaņas, publisko un privāto partneru iesaisti, kopienu iesaistes iniciatīvas un izglītības programmas, kas tika īpaši pielāgotas, lai uzrunātu iedzīvotājus visā Eiropas Savienībā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI