DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. novembrī, 2023
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Radio NABA 1. decembrī svinēs 21. jubileju

Latvijas radio 6 - LU Radio NABA 1. decembrī ar īpašu programmu tiešajā ēterā svinēs savu divdesmitpirmo pastāvēšanas gadadienu. Visas dienas garumā radio un video tiešraidēs būs dzīvās mūzikas koncerti, dzejas lasījumi, ētera instruktoru sarunas un intervijas ar īpašiem viesiem, un klausītājiem būs iespēja piedalīties interakcijās. Savukārt dienas noslēgumā klātienē visi aicināti doties uz muzikālās apvienības “Čipsis un Dullais” koncertvakaru “Zelta večuki” un jaunākās plates atvēršanas svētkiem koncertzālē Palladium.

Par dzimšanas dienas tradīciju ir kļuvuši dzīvās mūzikas koncertmaratonu no radio studijas, kas noris pamīšus ar radio instruktoru īpašiem svētku speciālizlaidumiem

Svētku koncertprogrammu radio ēterā šogad veidos: “Māra Dagne”, “Kuusbārdis”, Medniex, “Stacijas”, “Alum Alu” un Juris Simanovičs. Programmu varēs klausīties Radio NABA FM 95,8, naba.lv un vērot portālā LSM.lv un sociālo tīklu kontos.

1. decembra noslēgumā jaunā viļņa šlāgera duets "Čipsis un Dullais" aicina uz līdz šim lielāko grupas koncertu koncertzālē "Palladium", lai svinētu labāko dziesmu izlases "Zelta večuki" iznākšanu vinila plates formātā. Plate tiek izdota “NABA MUSIC” paspārnē un ierobežotā daudzumā to varēs iegādāties koncerta norises laikā. 

Papildus, sagaidot dzimšanas dienu, tiks atklāta Radio NABA organizētā ceļojošā foto izstāde ar nosaukumu "VALODA" - tā tiks atklāta 29. novembrī plkst. 18.00 Latvijas Universitātes Zinātņu mājas 2. stāvā Jelgavas ielā 3,  kur tiks arī apbalvoti labākie 21 darba autori, foto konkursa finālisti, kā arī paziņoti trīs labāko darbu autori un tautas balojuma uzvarētājs. Savukārt interesenti līdz 28. novembrim plkst. 23.59 var nobalsot par savu favorītu sabiedrisko mediju portālā LSM.lv. Saite uz balsojumu.

LR6 - LU Radio NABA ir atvērts medijs, kas atspoguļo kultūras, urbāni inteliģentās vides, studentijas un alternatīvā dzīvesveida procesus un norises kvalitatīvā, dzīvā un dinamiskā veidā. Radio NABA ir brīvā formāta programma, kas Latvijas Radio FM viļņos skan kopš 2002. gada 1. decembra. NABA ir radio cilvēkiem, kurus interesē kas vairāk par standarta komercproduktu gan mūzikā, gan informācijā. Programmā klausītājiem pieejami vairāk nekā 50 regulāri raidījumi.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI