DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. oktobrī, 2023
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Radio NABA meklē jaunas ētera personības un plāno paplašināt programmu

FOTO: Publicitātes foto

Radio NABA paplašinot savu ētera programmu, izsludina konkursu un aicina savā komandā jaunus radoši domājošus prātus. Piedāvājot platformu kopīgiem piedzīvojumiem radio viļņos - jaunu raidījumu veidošanu, sadarbību ar esošajiem raidījumiem, iesaisti reportāžu un sižetu veidošanā no notikumu vietām, vizuālā tēla veidošanu un sociālo mediju satura plānošanā.

Latvijas Radio 6 - Latvijas Universitātes Radio NABA jau vairāk nekā divdesmit gadus pulcē radošus, muzikālus, zinātkārus sabiedrības pārstāvjus, kas ir gatavi izzināt, atklāt un reflektēt par mūsdienu sabiedības un kultūras norisēm, stāstot un rādot plašam klausītāju lokam. Radio NABA ir atvērta platforma visam jaunajam - arī jaunām balsīm, talantiem, kas būtu gatavi iesaistīties Radio NABA darbībā un šīs radio kustības veicināšanā. Mums nav svarīgs vecums, iegūtais izglītības līmenis, mīļākā mūzikas grupa, vai pārlieciba, bet ja ir ticība Radio NABAs idejai un vērtībām, idejas kā realizēt sevi Radio ēterā - aicinām pieteikties.

Interesentus aicinām pieteikties līdz 22. oktobrim - naba.lv aizpildot elektronisko pieteikšanās anketu. https://www.naba.lv/par/konkursi/piesakies-radio-naba-komanda/

Pieteikumu izskatīšana notiek 3 kārtās: 1. kārta - pieteikumu izvērtēšana, 2. kārta - demo izvērtēšana / uzdevumu sagatavošana, 3. kārta - pārrunas. Pieteikties aicināti gan studenti, gan ikviens radio kustības entuziasts, pieredze nav noteicošā, tomēr Radio NABA konkursa organizatori patur iespēju atlasīt Radio NABA formātam atbilstošākos pieteikumus.

Radio NABA Latvijas radio 6 - LU Radio NABA ir atvērts medijs, kas atspoguļo kultūras, urbāni inteliģentās vides, studentijas un alternatīvā dzīvesveida procesus un norises kvalitatīvā, dzīvā un dinamiskā veidā. Radio NABA ir brīvā formāta programma, kas Latvijas Radio FM viļņos skan kopš 2002. gada 1. decembra. NABA ir radio cilvēkiem, kurus interesē kas vairāk par standarta komercproduktu gan mūzikā, gan informācijā.  Rīgā un tās apkārtnē programma klausāma 95.8 FM, bet pasaulē to ir iespējams klausīties plašajā tīmeklī - naba.lv, Latvijas radio lapā, LSM portālā un mobilajās lietotnēs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI