DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. aprīlī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Vitenbergs dodas reģionālajā vizītē uz Cēsīm

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs šodien, 21. aprīlī, dodas reģionālajā vizītē uz Cēsīm. Tās laikā paredzēts tikties ar Cēsu novada domes vadību un deputātiem, lai pārrunātu aktuālos ceļu infrastruktūras projektus. Brauciena centrālais notikums būs dalība līguma parakstīšanā par būvniecības darbu sākšanu ceļa posmam Umurga – Cēsis – Līvi.

Līdz ar līguma parakstīšanu paredzēts, ka būvdarbi šajā posmā sāksies 12. maijā un noslēgsies nākamajā gadā. Projekts paredz pamatbrauktuvei uzklāt karstā asfaltbetona segumu, sakārtot ūdens atvadi, nomales un pieturvietas, kā arī veikt satiksmes drošības uzlabojumus. Tāpat tiks atjaunots jau esošais tunelis.

Vizītes laikā iecerēts apskatīt Rāmnieku tilta būvniecības progresu. Šis tilts pār Gauju pie Rāmniekiem tika uzbūvēts 1995. gadā, un tā laiduma konstrukcija tika būvēta no padomju laika tērauda konstrukcijām. Pēc pārbūves tilts būs teju 100 metru garš ar septiņu metru platu brauktuvi un divvirzienu satiksmi. Gājēju satiksmei izbūvēs pusotru metru platu tērauda konstrukcijas ietvi.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI