DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. martā, 2023
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

RĪGAS MEŽI aicina uzņēmējus pieteikties sezonas tirdzniecības vietu nomas izsolei “Mežaparkā”

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

SIA “Rīgas meži” aicina uzņēmējus līdz 2023.gada 27.martam pieteikties nomas tiesību izsolei sezonas tirdzniecības īstenošanai uzņēmuma apsaimniekotā kultūras un atpūtas parka “Mežaparks” apmeklētāju iecienītākajās vietās.

Salīdzinot ar pērno gadu, šogad izsoles vietu piedāvājums ir lielāks – kopskaitā deviņi zemesgabali, iepriekš – septiņi. Tie atrodas vietās, kur apmeklētāju plūsma ir viena no aktīvākajām – Atpūtas alejas sākumā, Lielajā bērnu rotaļu laukumā, Atpūtas alejas un Ostas prospekta krustojumā, Meža prospektā (bezmaksas stāvlaukums), pie Lielās estrādes 7.vārtiem, kā arī Pāvu ielas un Atpūtas alejas krustojumā.

Kopš pērnā gada rudens “Mežaparku” aprūpē uzņēmuma “Rīgas meži” daļa “Dārzi un parki”. Tās vadītājs Aigars Pencis stāsta par šīs sezonas iecerēm: “Vasara “Mežaparkā” solās būt aizraujoša. Būs dažādi kultūras un aktīvās atpūtas pasākumi, lieliem un maziem pieejams Rīgā pirmais bezmaksas orientēšanās poligons, un citas aktīvās atpūtas iespējas. Tādēļ vēlamies, lai mūsu apmeklētājiem pieejama arī atbilstoša ēdināšana. Līdz ar to šī ir iespēja uzņēmējiem būt par daļu no “Mežaparka”, padarot šo teritoriju vēl pievilcīgāku un interesantāku cilvēkiem un rosinot viņus vairāk laika pavadīt svaigā gaisā, apmeklēt pasākumus, atpūsties kopā ar ģimenēm”.

Piedāvāto zemesgabalu platība ir no 6 līdz 30 m2, vairākas vietas piemērotas arī “Street food” tirdzniecībai no “treileriem”. Tirgot paredzētā produkcija: karstās uzkodas, augļi, dārzeņi, ogas, saldējums, bezalkoholiskie dzērieni, cukurvate.

Nomas tiesības paredzēts piešķirt no 15.aprīļa līdz 2.oktobrim, ar iespējām pagarināt līgumu līdz nākamā gada 31.martam.

Mutiska izsole ar augšupejošu soli plānota 31.martā, plkst.10.00 “Rīgas mežu” birojā, Ojāra Vācieša ielā 6, k-1, Rīgā. Katram izsoles objektam, atkarībā no platības, ir sākumcena (400,00 – 570,00 EUR / mēnesī) un izsoles solis (40,00 – 60,00 EUR).

Sīkāka informācija par piedāvātajām tirdzniecības vietām, sortimentu, izsoles nolikums un pieteikšanās kārtība atrodama “Rīgas mežu” mājaslapā: https://ej.uz/nx14.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI