DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. aprīlī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

VSIA “Latvijas Jūras administrācija” valdes locekļa amatā ieceļ Edgaru Gļaņenko

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 29. aprīlī, VSIA “Latvijas Jūras administrācija” (LJA) dalībnieku sapulcē par uzņēmuma valdes locekli ievēlēts konkursa rezultātā izraudzītais Edgaru Gļaņenko.

Gļaņenko LJA strādā kopš 2020. gada, ieņemot Kuģu reģistra vadītāja amatu. Viņam ir vadītāja pieredze no 2007. gada līdz 2019. gadam vadot SIA “DNV GL Latvia”, kā arī no 2011. gada līdz 2019. gadam ieņemot šī uzņēmuma valdes locekļa amatu. No 2007. gada līdz 2011. gadam viņš šajā uzņēmumā strādājis arī kā kuģu inspektors un klientu menedžeris. Tāpat no 2015. gada līdz 2018. gadam Gļaņenko strādājis kā SIA “Germanischer Lloyd” vadītājs Latvijā un valdes priekšsēdētājs. Gļaņenko strādājis arī kā kuģu vadītājs un karjeras gaitas uzsācis kā jūrnieks.

Šobrīd Gļaņenko apgūst kuģu menedžmentu un loģistiku Kembridžas Transporta akadēmijā (Cambridge Academy of Transport). Viņš Baltijas Starptautiskajā akadēmijā ieguvis bakalaura grādu uzņēmējdarbībā un finanšu vadībā, kā arī viņam ir Latvijas Jūras akadēmijā iegūta profesionālā jūrnieka izglītība.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI