DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. februārī, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Latviešu uzņēmumam “JZ Microphones” pasniegts Pasaules Intelektuālā īpašumu organizācijas apbalvojums

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Attēlā no kreisās: Elvijs Junde (Pārdošanas Vadītājs); Filips Rajevskis (Valdes Priekšsēdētājs); Andris Zemmers (Mārketinga Vadītājs)

Publicitātes foto

SIA “JZ Microphones” ir piešķirts starptautiskais Pasaules Intelektuālā īpašuma organizācijas (WIPO) apbalvojums „Intelektuālā īpašuma balva uzņēmumam”. Uzņēmums to saņēmis par Latvijā un ārvalstīs atzītajiem augstas kvalitātes un izsmalcināta dizaina mikrofoniem, kuros pielietota pašu izstrādāta, unikāla tehnoloģija, tādējādi veicinot radošuma un izgudrotājdarbības izpausmes. Uzņēmums ir reģistrējis vairākus dizainparaugus un preču zīmes gan Latvijā, gan starptautiski. “JZ Microphones” WIPO apbalvojumam izvirzīja Patentu valde.   

“Ir tikai viens veids, kā attīstīt biznesu globālā līmenī un pārsteigt pasauli - ir jāuzdrošinās un jārada, kas jauns, un nebijis! Protams, tas nav tik vienkārši, kā gribētos, taču jautājumi kā “kā šo klienta vēlmi var atrisināt labāk, ātrāk, savādāk?” vai “kas ir tās lietas, ko citi ražotāji vai pakalpojuma sniedzēji ignorē?” noteikti var palīdzēt. Mēs esam ļoti priecīgi un pagodināti par šo apbalvojumu un ceram, ka arvien vairāk kompānijas no Latvijas spēs pārsteigt pasauli ar ko jaunu!" pauž Andris Zemmers SIA “JZ Microphones” valdes loceklis, globālā mārketinga direktors.  

JZ Microphones 2007. gadā, Rīgā dibināja profesionāls juvelieris un inženieris Juris Zariņš, patenta līdzautors, kurš pirms tam divdesmit gadus nodarbojies ar antīku un ekskluzīvu Neumann, AKG, Telefunken mikrofonu remontēšanu, vēlāk piedalījies arī mūzikas industrijā labi zināmo Blue un Violet mikrofonu izstrādē. Violet panākumi iedvesmoja Juri Zariņu dibināt neatkarīgu, 100% Latvijas uzņēmumu, kura ražojumus savām rokām veido talantīgākie no vietējiem inženieriem. Uzņēmuma nosaukumā ietverti Jura Zariņa iniciāļi - Juris Zarins Microphones. Juris Zariņš mūžība devās 2017. gada 20. augustā.

Šobrīd uzņēmums JZ Microphones turpina būt plaši atzīts premium līmeņa studijas mikrofonu ražotājs, kuru produktus izmanto daudzas pasaules līmeņa mūzikas zvaigznes, piemēram, Miks Džegers (The Rolling Stones), Bono (U2), Lēdija Gāga, Kristīna Agilera, Foo Fighters u. c. Uzņēmums augstu vērtē sadarbību ar Latvijas mūziķiem, un tā mikrofonus ierakstos izmanto maestro Raimonds Pauls, Instrumenti, Aminata, Justs, Aija Andrejeva, Neon Saturdays, Goran Gora u. c.

WIPO Apbalvojums „Intelektuālā īpašuma balva uzņēmumam” tiek piešķirts par zināšanās balstītu uzņēmējdarbību un intelektuālā īpašuma pielietojumu inovatīvas komerciālas stratēģijas īstenošanai. Iepriekš Latvijā šo balvu saņēmuši tādi uzņēmumi kā: 2015. gadā SIA ‘Primekss”, 2017. gadā SIA “Latima”, 2018. gadā AS “Latvijas Finieris”, 2019. gadā SIA “Mikrotīkls” un 2020. gadā dabīgās kosmētikas ražotājs AS “MADARA Cosmetics”

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI