DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. janvārī, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Aicinām uz publisku apspriedi par plānoto Valsts policijas iepirkumu

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2022. gada 21. janvārī notiks publiska apspriede par plānoto Valsts policijas iepirkumu “Jaunā dizaina formas tērpu un to sastāvdaļu iegāde Valsts policijas amatpersonām uz četriem gadiem”. Šī apspriede tiks organizēta Valsts policijai sadarbībā ar Latvijas Drošības un aizsardzības industriju federāciju (DAIF Latvija), lai piesaistītu pēc iespējas plašāku potenciālo piegādātāju loku gan nacionālā, gan starptautiskā līmenī.

 “Formas tērpi ir Valsts policijas identitātes redzamākā daļa – tā vieno policiju, kā arī viegli pamanāma policija sniedz preventīvu ieguldījumu sabiedrības drošībā. Mūsu mērķis ir kolēģus nodrošināt ar kvalitatīviem, ērtiem un funkcionāliem formas tērpiem. Ņemot vērā, ka plānotais iepirkums ir specifisks un ļoti apjomīgs, vēlamies piesaistīt iespējami plašāku pretendentu loku, lai beigās sasniegtu labāko rezultātu un saņemtu labāko produktu. Valsts policija ir atvērta dialogam un veiksmīgu risinājumu meklēšanai, lai jau 2022. gadā noslēgtu Valsts policijai ļoti nozīmīgu līgumu par formas tērpu iegādi,” norāda Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Atbilstoši Publisko iepirkumu likuma 18. panta otrajai daļai, pirms iepirkuma sākšanas pasūtītājs var rīkot apspriedi ar piegādātājiem, lai sagatavotu iepirkumu un informētu piegādātājus par iepirkuma plānu un prasībām. Līdz ar to Valsts policija aicina apspriedē piedalīties Latvijas un citu valstu uzņēmumu pārstāvjus, lai pārrunātu jautājumus par plānoto iepirkumu un uzklausītu potenciālo pakalpojumu sniedzēju priekšlikumus sekmīgai iepirkuma veikšanai.

“Starptautiskā pieredze apliecina, ka atklāts dialogs ar pašmāju un ārvalstu ražotājiem ir labākā iespēja apzināt lietotāju prasības un veidot konkurētspējīgas partnerības taktiskā apģērba nodrošināšanai lietotājiem ilgtermiņā. Šāda DAIF Latvija sadarbība ar Valsts policiju stiprinās Latvijas industriālās un tehnoloģiskās bāzes attīstību iekšlietu nozares vajadzībām,” pauž Latvijas Drošības un aizsardzības industriju federācijas valdes priekšsēdētāja Elīna Egle.

Publiska apspriede par jaunā dizaina formas tērpu un to sastāvdaļu iegādi Valsts policijas amatpersonām norisināsies 2022. gada 21. janvārī no plkst. 10.00 – 12.00 Čiekurkalna 1. līnijā 1, k-4, 3. stāva zālē. Apspriedes formāts – epidemioloģiski drošos apstākļos klātienē un “Webex” platformā.

Pamats diskusijai būs “Jaunā dizaina formas tērpu un to sastāvdaļu iegāde Valsts policijas amatpersonām” (uz diviem gadiem) (iepirkuma identifikācijas Nr. IeM VP 2021/32) 1. daļas dokumenti. Aicinām ar tiem iepazīties: ŠEIT.

Dalība pasākumā un pieslēgšanās informācija tiešsaistei būs pieejama tikai reģistrētiem dalībniekiem. Pieteikšanās uz apspriedi līdz 18.01.2021., plkst. 12.00: ŠEIT. Darba valoda: latviešu un angļu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI