DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

“Rīgas satiksme” aicina 5. un 10. klašu skolēnu vecākus veikt “Skolēna kartes” nomaiņu līdz 30. septembrim

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aicinām 5. un 10. klašu skolēnu vecākus, kuri vēl nav nomainījuši sava bērna “Skolēna karti”, tās nomaiņu veikt līdz 30.  septembrim. Gadījumā, ja “Skolēna karte” netiks nomainīta, no 1. oktobra tā nebūs derīga braukšanai Rīgas sabiedriskajā transportā.

Lai pieteiktu “Skolēna karti”, skolēna vecākam jāaizpilda pieteikums www.eriga.lv un “Skolēna karti” vecāki vai skolēns, kurš sasniedzis 13 gadu vecumu, varēs saņemt kādā no pieciem ”Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem (adreses skatīt šeit: https://www.rigassatiksme.lv/lv/biletes/bilesu-tirdzniecibas-vietas/klientu-apkalposanas-centri/), līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu (pase vai eID karte) un veco “Skolēna karti”.

Saskaņā ar spēkā esošajiem noteikumiem klientu apkalpošana “Rīgas satiksmes” klientu centros notiek pēc iepriekšēja pieraksta. Aicinām vizītei klientu apkalpošanas centrā pieteikties elektroniski:  https://saite.lv/gFVrX

“Skolēna karte” ir skolēna apliecība Rīgas skolēniem, kas nodrošina bezmaksas braucienus “Rīgas satiksmes” sabiedriskajā transportā. Karte ir jāsaņem visiem skolēniem, kuri uzsāk mācības 1. klasē. Tās nomaiņa jāveic, uzsākot mācības 5. un 10. klasē. Jauna “Skolēna karte” jāsaņem tiem skolēniem, kuri maina izglītības iestādi vai kuriem mainās personas dati.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI