DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. augustā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Pēdējā šī gada zaļumballe Padures muižā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Padures muižā 2021.gada 20.augustā no plkst. 20.00  uzstāsies viena no slavenākajām Latvijas grupām “Apvedceļš”. Tā būs vēl viena skaista zaļumballe muižas parkā un otrā reize, kad muižā uzstājas šī leģendārā grupa.

Tiks atskaņoti labākie grupas labākās dziesmas, kā “Zemenes”, “Margrietiņa”, “Gaujai” u.c. Varēsim dziedāt un dejot līdzi!

Koncerts notiks uz muižas dārza terases tā kā vietas pietiks visiem un būs arī kur padancot. Būs bufete ar dzērieniem un uzkodām.

“Apvedceļš” ir dibināts 2001. gadā un savas pastāvēšanas laikā kļuvusi par vienu no populārākajām grupām Latvijā bez kuras dziesmām neiztiek nevienos svētkos.

Grupa "APVEDCEĻŠ" ir, bija un būs patstāvīgs, muzikāli radošs projekts.

Biļetes vari iegādāties iepriekšpārdošanā bilesuserviss.lv kā arī uz vietas pirms zaļumballes.

Visa pasākumā iegūta peļņa tiek izmantota muižas uzturēšanai un atjaunošanai. Apmeklējot pasākumu tu ne tikai izklaidēsies, bet palīdzēsi arī atjaunot Latvijas kultūras mantojumu.

Muiža atrodas tikai astoņu kilometru attālumā no Kuldīgas, tā kā varat norezervēt kādu skaistu apartamentu vai viesnīcas numuru un uz koncertu atbraukt ar taksometru vai Vespa motorolleri. Līdzi paņemat kādu pledu vai krēsliņu uz kura piesēst.

Padures muiža atrodas Kuldīgas novada Padurē un ir skaistākā no Latvijas klasicisma stila muižām, kurā ir saglabāti praktiski visi arhitektūras un interjera elementi. Pasākumi šajā vietā izceļas ar īpašu noskaņu un burvību.

Padures muižā kopš 2015. gada notiek atjaunošanas darbi, kā arī dažādi kultūras un izklaides pasākumi. Muižas restaurācijai un atjaunošanai varat sekot Facebook.com/PaduresMuiza un Instagram/Padures_muiza

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI