DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. augustā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Šīs nedēļas nogalē Padures muižā Dārza svētki

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šajā sestdienā 14.augustā pulksten 19.00 Padures muižas parkā notiks labdarības pasākums Dārza svētki. Šis pasākums ir kā pateicības pasākums tiem, kuri visādos veidos ir atbalstījuši muižas atdzimšanu un atjaunošanu.

Pasākums notiks mājīgā atmosfērā. Cienāsim ar visvisādām pankūkām un visvisādām zaptēm. Būs tēja, kafija un Smilškalnu vīns. Parku izrotāsim ar svecēm un lampiņu virtenēm. Visneiedomajamākās vietas būs saklāti galdi. Skanēs mūzika un varēsim laiku pavadīt interesantās sarunās.

Ekskursijā parādīšu un pastāstīšu par jau paveikto un par plānoto. Tāpat tiem, kas vēl nav bijuši būs interesanti iepazīties ar muižas saglabātajām vērtībām un tās vēsturi.

Ieeja visiem bez maksas. Tie, kuri vēlēsies atbalstīt pašlaik aktuālo muižas dārza terases atjaunošanu varēs to izdarīt uz vietas vai elektroniski https://projektubanka.lv/projects/padures-muizas-darza-terase

Padures muiža atrodas Kuldīgas novada Padurē un ir skaistākā no Latvijas klasicisma stila muižām, kurā ir saglabāti praktiski visi arhitektūras un interjera elementi. Pasākumi šajā vietā izceļas ar īpašu noskaņu un burvību.

Padures muižā kopš 2015. gada notiek atjaunošanas darbi, kā arī dažādi kultūras un izklaides pasākumi. Muižas restaurācijai un atjaunošanai varat sekot Facebook.com/PaduresMuiza un Instagram/Padures_muiza.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI