DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. augustā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Tiesu administrācija aicina uz tiešsaistes diskusiju par e-pakalpojumu attīstību tiesās

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Tiesu administrācija piektdien, 6. augustā, no plkst. 13:00 līdz 15:00, rīko diskusiju “Tiesu administrācijas loma tiesu e-pakalpojumu attīstībā”, kurā tieslietu jomas eksperti spriedīs par pašreizējo e-pakalpojumu kvalitāti tiesās un nākotnes perspektīvām.

Pasākumā piedalīsies Tiesu administrācijas direktors Andris Munda, tieslietu ministra padomnieks Imants Krastiņš, Zemgales rajona tiesa priekšsēdētāja Līga Ašmane, Tiesu administrācijas E-lietas programmas projektu vadītājs Jorens Liopa, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes loceklis Jānis Lielpēteris, kā arī Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju asociācijas pārstāve un SIA “Lursoft” valdes locekle Daiga Kiopa.

Sākumā klātesošie tiks iepazīstināti ar Tiesu administrācijas sagatavoto prezentāciju par līdzšinējo tiesu e-pakalpojumu attīstību, izveidotajiem tiešsaistes interneta portāliem un lietotāju biežāk pieprasītajiem e-pakalpojumiem. Savukārt pēc tam paredzēts diskutēt par to, kur esam pašreiz un kas paveikts, bet noslēgumā arī par to, kā nākotnē vajadzētu veidoties tiesu un sabiedrības sadarbībai e-vidē, nodrošinot arvien jaunus pakalpojumus tiešsaistē.

Diskusija notiks divu stundu garumā un to būs iespējams skatīties Tiesu administrācijas sociālā tīkla facebook.com izveidotajā profilā https://www.facebook.com/tiesuadm. Pasākumu vadīs Oskars Priede.

Tiesu administrācija ir tieslietu ministra padotībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kas organizē un nodrošina rajonu (pilsētu) tiesu, apgabaltiesu administratīvo darbu. Informācija sagatavota ar Eiropas Komisijas nacionālo vai starptautisko e-tiesiskuma projektu programmas „TIESISKUMS (2014–2020)” atbalstu. Par šīs publikācijas saturu ir atbildīga Tiesu administrācija, un tas nekādā veidā neatspoguļo Eiropas Komisijas viedokli.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI