DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. augustā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība
1
1

SIVA klientiem nodrošina iespēju piedalīties Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saistībā ar rīt, 29.augustā, notiekošajām Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām Sociālās integrācijas valsts aģentūra (turpmāk – SIVA), ievērojot piesardzības un drošības pasākumus Covid-19 infekcijas izplatības laikā, nodrošina klientiem, kas šobrīd saņem sociālās rehabilitācijas pakalpojumu, iespēju piedalīties Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās.

Saskaņā ar valstī noteiktajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem un ņemot vērā to, ka SIVA klientu vidū ir personas ar hroniskām saslimšanām, SIVA ir izstrādāti iekšējie noramatīvie akti, kas nosaka, ka klienti, kas ierodas uz divu līdz trīs nedēļu ilgu sociālās rehabilitācijas kursu, nedrīkst izbraukt no rehabilitācijas centra teritorijas.

SIVA, izņēmuma kārtā, ievērojot visus noteiktos piesardzības pasākumus, nodrošinās septiņiem cilvēkiem, t.sk., vienai personai ratiņkrēslā, drošu iespēju nokļūt līdz vēlēšanu iecirknim iepriekšējā dienā. Līdzekļi transportlīdzekļa nodrošināšanai tiek plānoti no sociālās rehabilitācijas kursa grozā ietilpstošā klientu brīvā laika pavadīšanas pakalpojuma.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI