DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. jūnijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Dziesmu Svētku dalībniekiem tiek piedāvāts bez maksas apmeklēt Rīgas Motormuzeju

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas Motormuzejs aicina visus XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku dalībniekus no 30. jūnija līdz 9. jūlijam bez maksas iepazīt muzeja ekspozīciju, kā arī izstādi “Daudzveidīgais RAF”. Ieeja muzejā, uzrādot dalībnieka ID karti. Īpaši jāuzsver, ka, apzinoties dalībnieku aizņemtību svētku laikā, motormuzeju bezmaksas būs iespējams apskatīt arī pēcsvētku oficiālajā brīvdienā  - 9. jūlijā.

Muzejā kopumā apskatāmi vairāk nekā 100 senie spēkrati: no pasaulē pirmā automobiļa – Benz Patent Motorwagen līdz unikāliem Kremļa limuzīniem, kā arī Latvijas autobūves vēstures paraugiem. Ekspozīcija nav tikai stāsts par automobiļiem, bet arī par konkrēto laikmetu, cilvēkiem un viņu dzīves paradumiem. Iesaistošas aktivitātes un moderno tehnoloģiju sniegtās iespējas ļauj atklāt un iepazīt auto vēsturi ļoti interaktīvā un mūsdienīgā veidā.

Motormuzeja mainīgajā izstāžu zālē pašlaik skatāma izstāde “Daudzveidīgais RAF”, kur apmeklētājiem ir iespēja ieskatīties leģendārās mikroautobusu ražotnes neredzamajā pusē. Pirmo reizi vienkopus ir eksponēti mazpazīstami RAF speciālie spēkrati, kas izgatavoti Rīgā, Duntes ielas darbnīcās.

Daudz vairāk par muzeju un tā eksponātiem uzzināsiet, ja to apmeklēsiet kopā ar zinošiem gidiem. Tādēļ piesaki ekskursiju, zvanot 67025856.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI