DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. martā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

Aicina uz diskusiju par nepieciešamajām prasmēm nākotnes darbam

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Trešdien, 21.martā, norisināsies diskusija “Digitālo prasmju attīstība - ceļš uz iekļaujošu darba tirgu”. Diskusiju rīko domnīca PROVIDUS un Lielbritānijas vēstniecība Latvijā.

90% nākotnes darba vietās būs nepieciešamas digitālās prasmes, taču teju pusei Latvijas iedzīvotāju tās ir nepietiekošas. Kādas politikas iniciatīvas un prakse pastāv, lai veicinātu digitālo prasmju apgūšanu? Kā darba devēji nodrošina sev nepieciešamo digitālo prasmju attīstību? Kā digitālo prasmju attīstīšana var veicināt Latvijas ekonomikas izaugsmi un padarīt Latvijas darba tirgu iekļaujošāku?

Diskusijas dalībnieki - Džordžs Fosters (George Foster), Uzņēmējdarbības, Enerģētikas un rūpnieciskās stratēģijas departments (Department for Business, Energy & Industrial Strategy, UK), Lielbritānija; Dita Traidās, Valsts izglītības attīstības aģentūras direktore; Zanda Arnava, Accenture Latvia Personāla nodaļas vadītāja un Emīls Sjundjukovs, IT izglītības fonda Start(IT) vadītājs.

Pasākuma Facebook: https://www.facebook.com/events/1643643362383086/
Reģistrācija dalībai diskusijā: http://ej.uz/digitalskills
Video aicinājums uz diskusiju https://www.youtube.com/watch?v=LrB8BCIeNHE&t=3s

Pasākums norisināsies angļu valodā (būs pieejams tulkojums uz latviešu valodu).

Diskusija norisināsies 21.martā plkst. 15:00-17:00 Latvijas Universitātes un Microsoft Inovāciju centrā Kalpaka bulvārī 4, Rīgā. Diskusija notiek "Digitālās nedēļas 2018" laikā, kuras mērķis ir veicināt izpratni par un ieguvumus no digitālajām pārmaiņām. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI