DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. septembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Ķīpsalā ar savu produkciju iepazīstinās dažādu nozaru Ķīnas uzņēmēji

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Divas dienas, š.g. 14. un 15.septembrī Ķīpsalas izstāžu hallē notiks Ķīnas uzņēmumu un produktu izstāde “Sail of Shanghai 2017”, kurā interesenti tiks iepazīstināti ar Šanhajas uzņēmēju ražoto produkciju un piedāvātajiem pakalpojumiem dažādās nozarēs, kā arī veicināta abu valstu uzņēmēju sadarbība.

Šī gada septembrī Baltijas valstis apmeklē plaša Ķīnas uzņēmēju delegācija, lai popularizētu savu produkciju un pakalpojumus Latvijas, Lietuvas un Igaunijas potenciālajiem sadarbības partneriem.

Latvijā Šanhajas uzņēmēju delegācija ieradīsies 63 uzņēmumu sastāvā, pārstāvot dažādas tehnoloģiju, rūpniecības, tirdzniecības un kultūras nozares. 14.septembrī Ķīpsalas izstāžu hallē tiks atklāta izstāde "Sail of Shanghai 2017". Tās ietvaros plkst. 10:00 notiks Latvijas un Ķīnas investīciju forums, kurā tiks prezentētas abu valstu ekonomiskās priekšrocības, notiks uzņēmēju B2B tikšanās un veiksmes stāsti. Investīciju forumu un izstādi aicināti apmeklēt importētāji, kā arī citu nozaru pārstāvji no Latvijas un citām valstīm, kuri vēlas sadarboties ar Ķīnas uzņēmējiem.

Izstādē savus piedāvātos pakalpojumus pārstāvēs Šanhajas zinātnes un tehnoloģiju centrs, tirdzniecības, sakaru nozares, vieglās rūpniecības asociācijas, loģistikas pakalpojumi.  Izstādē būs pieejamas arī dažādas mājsaimniecības un sadzīves preces, rotaļlietas, pārtika, elektronika, ķīmiskā rūpniecība un citas.

Ķīnas uzņēmumu produktu un pakalpojumu izstāde notiks 14. un 15.septembrī Ķīpsalas izstāžu hallē (Ķīpsalas ielā 8, Rīgā).

Dalība izstādē apmeklētājiem ir bez maksas

Izstādi rīko Šanhajas Tautas starpvalstu sadraudzības asociācija un Šanhajas Starptautisko pakalpojumu tirdzniecības asociācija sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI