DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. jūlijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Lidosta “Rīga” un “airBaltic” aicina uz foto un video vakaru lidostā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Starptautiskā lidosta “Rīga” un Latvijas lidsabiedrība “airBaltic” trešdien, 12.jūlijā, plkst.19.40 aicina masu mediju pārstāvjus uz foto un video vakaru lidostā, kura ievaros mediju pārstāvjiem tiks dota iespēja uzņemt vizuālos materiālus starptautiskās lidostas “Rīga” lidlauka teritorijā.

Mediju pārstāvjus, kuri vēlas piedalīties šajā pasākumā, lūdzam nosūtīt pieteikumu līdz trešdienas, 12.jūlija plkst.11.00 uz e-pastu pr@riga-airport.com,  norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu un pārstāvēto mediju. Uz pasākumu obligāti jāņem līdzi pase vai ID karte.

Ja nepieciešama bezmaksas autostāvvieta pie lidostas administrācijas ēkas, pieteikumā lūdzam norādīt arī auto valsts numura zīmi.

Foto un video vakara ietvaros mediju pārstāvjiem tiks dota iespēja filmēt un fotografēt tajās lidlauka daļās, kur ikdienā individuāla filmēšana un fotografēšana netiek nodrošināta, tostarp lidmašīnu apkalpošanu pie pasažieru termināla, gaisa kuģu pacelšanos un nolaišanos no dažādām lidlauka daļām, gaisa kuģa apkalpošanu angārā un citas lidostas ikdienas darba norises.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI