DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. jūnijā, 2017
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LIAA rīko semināru par pakalpojumu sniegšanas aspektiem Vācijā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Lai iepazīstinātu Latvijas uzņēmējus ar uzņēmējdarbības tiesiskajiem aspektiem un darbinieku nodarbināšanu, kā arī publiskajiem iepirkumiem Vācijā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) Eiropas Biznesa atbalsta tīkla Latvijā (EEN) projekta ietvaros organizē semināru “Pakalpojumu sniegšanas aspekti Vācijā”.

Semināra mērķis ir informēt Latvijas uzņēmējus par pakalpojumu sniegšanas iespējām Vācijas tirgū, īpašu uzmanību pievēršot līdzdalībai Vācijas publiskajos iepirkumos, kā arī nosacījumiem attiecībā uz darbinieku nodarbināšanu Vācijā.

Semināra dalībnieki gūs priekšstatu par uzņēmējdarbības tiesiskajiem aspektiem Vācijā, nodokļu jautājumiem, par to, kas jāņem vērā, plānojot eksportēt uz Vāciju, darbinieku nodarbināšanas nosacījumiem un A1 sertifikāta iegūšanu, kā arī par publiskajiem iepirkumiem Vācijā un kā tajos piedalīties.

Seminārā laikā ar prezentāciju "Publiskie iepirkumi Vācijā" uzstāsies Angelika Hosa (Angelika Höß). Angelika Hosa strādā EEN Bavārijā (Vācijā) un jau vairāk kā 15 gadus konsultē uzņēmumus par publisko iepirkumu procesu Vācijā. Par savu praktisko pieredzi Vācijas tirgū stāstīs AS Madara Cosmetics direktors Uldis Iltners un SIA SWH Sets prezidents Jānis Rocēns. Tāpat seminārā ar prezentācijām uzstāsies LIAA ārējās ekonomiskās pārstāvniecības Vācijā vadītāja vietnieks Helmuts Salnājs, Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameras Latvijas biroja vadītājs Māris Balčūns, uzņēmuma "Rödl & Partner" un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras pārstāvji.

Seminārs notiks š.g. 6. jūnijā, viesnīcā "Radisson Blu Hotel Latvija" (Rīgā, Elizabetes ielā 55). Darba valoda: latviešu, angļu.

 LIAA Eiropas Biznesa atbalsta tīkls (EEN) ir Eiropas Komisijas projekts, kurā darbojas 600 partnerorganizācijas no vairāk nekā 60 valstīm. EEN piedāvā atbalstu un uzņēmējdarbības konsultācijas visā Eiropā un rosina uzņēmumus iespējami plašāk izmantot Eiropas Savienības piedāvātas iespējas. Uzņēmumi var saņemt pakalpojumus neatkarīgi no nozares, kurā darbojas, un attīstības stadijas, kurā tie atrodas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI