DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. aprīlī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Jaunsargi talko visā Latvijā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Jau kļuvis par tradīciju, ka jaunsargi piedalās Lielajā talkā ne tikai 22. aprīlī, bet visu mēnesi visā Latvijas teritorijā.

Šogad Lielās talkas dienā Kokneses un Aizkraukles jaunsargi kopā ar aizsardzības ministru Raimondu Bergmani strādās Likteņdārzā, savukārt Babītes jaunsargi kopā ar Nacionālo bruņoto spēku komandieri ģenerālmajoru Leonīdu Kalniņu talkos Katrīnmuižā.

Jaunsardzes un informācijas centra direktors majors Aivis Mirbahs un Skrundas novada jaunsargi kopā ar Skrundas novada pašvaldību Nīkrāces pagastā, netālu no Lēnu baznīcas, atjaunos tiltu pār Kojas upīti, lai interesenti varētu nokļūt no kādreizējās pulkveža Oskara Kalpaka bataljona štāba vietas līdz piemiņas vietai Lēnās. Talkotāji uzkops arī apkārtni un par godu četrām pulkveža O. Kalpaka bataljona vienībām iestādīs četrus ozolus.

Jaunpiebalgas jaunsargu vienība sakārtos pieminekļa apkārtni nacionālajiem partizāniem Jaunpiebalgas novada «Lielmežos». Strādās un apkārtni uzkops arī 4. līmeņa jaunsargi testa nometnēs Valmierā, Rēzeknē un Dobelē.

7. aprīlī jaunsargi strādāja Zilupes novada nozīmīgākajā tūrisma objektā «Grebļu kalnā», sakārtojot un uzkopjot tūrisma taku. Krāslavas jaunsargi 8. aprīlī talkoja Grāfu Plāteru parkā, bet Ludzas jaunsargi 10. aprīlī uzkopa apmācību vietas teritoriju un tās apkārtni. 15. aprīlī Valkas jaunsargi sakopa Antona Irves piemiņas vietu Strenču novadā. Savukārt 20. aprīlī Alūksnes novada jaunsargu vienība piedalīsies Alūksnes sakopšanā.


Vineta Žilinska,
Jaunsardzes un informācijas centra
Plānošanas un organizācijas departamenta
Plānošanas nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI