DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. janvārī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Mākslas tiesību jomai izveidota pirmā mājaslapa Latvijā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Pagājušā gada nogalē Rīgas Juridiskā augstskola atvēra mājaslapu  www.artlaw.online (turpmāk tekstā - platforma), kas veltīta mākslas un kultūras mantojuma tiesībām.

Tikko izveidotā mājaslapa ir Latvijā, kā arī visā Baltijas un Ziemeļvalstu reģionā pirmais informatīvais un izglītojošais resurss, kas veltīts līdz šim maz pētītajai tiesību jomai. Platforma paredzēta praktizējošiem juristiem, kultūras mantojuma jomas speciālistiem, mākslas tirgus dalībniekiem un cienītājiem, kuri vēlas sekot dažādām aktualitātēm un viedokļiem mākslas tiesību jomā.

Platformā būs publicēti dažādu ekspertu viedokļi par jaunākajiem mākslas tiesību un kultūras mantojuma aizsardzības jautājumiem, intervijas ar nozares profesionāļiem, informācija par interesantajiem saistītajiem notikumiem, galvenokārt, Baltijas un Ziemeļvalstu reģionā. Interesentiem būs pieejamas datu bāzes ar attiecīgajiem tiesību aktiem un organizācijām, kas darbojas mākslas tiesību un kultūras mantojuma jomā. Platformā ir ievietoti dažādi informācijas bukleti un katalogi, kā arī citi informācijas avoti, ar ko ikviens interesents aicināts iepazīties.

Platformas saturs tiks pastāvīgi papildināts.

 

Laura Majevska
RJA sabiedrisko attiecību un mārketinga vadītāja

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI